Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον  θείο της - Αυτά γίνονται μετά την «κάκια Χούντα»

Μία 13χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της. Συνελήφθη ο 45χρονος άνδρας. Σε ιατροδικαστική εξέταση θα υποβληθεί το ανήλικο κορίτσι.

Για τον βιασμό της 13χρονης ανιψιάς του ερευνάται ένας 45χρονος άνδρας, ρουμανικής υπηκοότητας, στην περιοχή της Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του μικρού κοριτσιού μετέβη την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και κατήγγειλε ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ο 45χρονος πρότεινε στο κορίτσι να πάνε βόλτα με το φορτηγό του.
Εκείνη δέχθηκε, με αποτέλεσμα ο φερόμενος δράστης να μεταφέρει το άτυχο κορίτσι σε ερημική τοποθεσία, όπου το βίασε.

Η 13χρονη, σύμφωνα με το lamianow.gr, αποκάλυψε την αλήθεια στους γονείς της, με τον πατέρα να καταγγέλλει το περιστατικό. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 45χρονο, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.

Το μικρό κορίτσι νοσηλεύεται στο τοπικό νοσοκομείο, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Αυτά γίνονται μετά την «κάκια Χούντα»! άντε τώρα να καταλάβει ο κοιμισμένος τι εννοείς, που νομίζει ότι ειναι "ιδεολογία" να λες τα αυτονόητα και να έχεις επίγνωση τι γίνεται ενώ ο ίδιος ειναι ανίκανος να καταλάβει και τα βλέπει όλα δογματικά, μάλιστα οι ελληνόφωνοι απευθυνόμενοι στους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει κομμουνιστές antifa κτλ γνωστά και ως χρήσιμα γκοιμ κατα το Ταλμουδ, λένε το εξής ειρωνικό και ψέμα μαζί:

Τότε με την χούντα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές αλλα όταν ξυπνήσαμε έλειπε η μίση Κύπρος

Χαμός από like από γκοιμ ουγκ ουγκ!!που στην συνεχεία το αναπαράγουν και αυτοί, ώστε να παρασύρουν στην ηλιθιότητα τους πάντες, καταρχήν όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο 1974 κατα εντολή των ίδιων που λένε την άνωθεν ηλιθιότητα ο Παπαδόπουλος είχε ηδη ανατραπεί ενα χρόνο πριν από τον δικό τους ονόματι Δημήτριος Ιωαννίδης. Οι ελληνόφωνοι χρησιμοποιούν το ψέμα για να αποκρύψουν ότι πράγματι τότε κοιμόντουσαν με τις πόρτες ανοιχτές και γενικά όσο πας πιο πίσω στο χρόνο οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί. Όχι μονο δεν υπήρχαν εγκληματικά στοιχειά, αλλα ούτε και παιδεραστές και όλοι αυτοί σχιζοφρενείς με αριστερές τάσεις πάντα, σχιζοφρενείς οχι λόγο κάποιας πάθησης αλλα λόγο ράτσας!

Ο λόγος λοιπόν που έχουν μανία αυτή την σελίδα οι ελληνόφωνοι ειναι πολύ χειρότερος από όσο νομιζουν οι μάζες που δεν έχουν ιδέα τι επιπτώσεις έχουν στην ζωή τους όλες αυτές οι προπαγανδες που διαβαζουν σε έγκυρες πήγες επι χρονιά. Μεταξύ άλλων από το 1975 έως σήμερα με την πλύση εγκεφάλου από τα σχολεια ακόμα, εκφύλισαν και τις σχέσεις και έκαναν τις γυναίκες να έχουν ηλίθιες σχέσεις και να πηγαίνουν με άντρες από τα 16 (όλες οι έγκυρες πήγες τους προωθούν την π@ρνια με τρόπο που δεν το καταλαβαίνουν οι μάζες), και όλα αυτά δεν ειναι μονο για να εκφυλίσουν τα πάντα , αλλα και ένα βήμα πριν γίνει τύπου Ισλάμ να παντρεύονται ελληνόφωνοι (αριστερού τύπου που ειναι ίδιας ρατσας με τους μουσουλμάνους και που έχουν και τάσεις παιδεραστίας) κοριτσάκια, όπως κάνουν στο Ισλάμ , εκτός ότι βλέπουν τις γυναίκες ως αντικείμενα..500 χρονιά πίσω ξανα..

Στο τέλος θα κάνουν το όχλο που διαβάζει σελίδες ελληνόφωνων χωρίς να το καταλαβαίνει να πιστεύει ότι ειναι "ιδεολογία" και " διαφορετικότητα" και η παιδεραστία. Τον άλλον τον αριστερό και παιδεραστή στην Κρήτη τον αμόλησαν ξανα ελεύθερο, σε λίγο καιρό θα καταργήσουν και τους νομούς και δεν θα ειναι αδίκημα πια, όλα αυτά με την συνενοχή του όχλου που θα τους πατάει και Like, όπως κάνει ήδη σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους όλες στην πρώτη θέση, το 90% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα μαζί με τα ΜΜΕ ανήκουν σε εταιρίες συμμοριτών ως επί το πλείστον και οι οποίες ειναι γεμάτες ψέμματα αποχαύνωση και πλύση εγκεφάλου ανάμεικτα με ειδήσεις, ειναι τέτοια η σήψη παντού που μονο ένας παγκόσμιος κατακλυσμός ξανα η ένας κομήτης θα σταματήσει αυτή την αθλιότητα στην Γη για να αρχίσουν όλα από την αρχή ξανά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications