Ηλεκτρονική διεύθυνση  για την «άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών»  εκτός και έχετε θέματα με ελληνόφωνους

Ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλεφωνική γραμμή για την άμεση εξυπηρέτηση των Θεσσαλονικέων -χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία- αποκτά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες και προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η παρουσία της στην ψηφιακή εποχή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Όσον αφορά στις περιοχές εδαφικής αρμοδιότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνουν το αίτημά τους είτε μέσω του διαδικτύου με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dastthe@hellenicpolice.gr, είτε τηλεφωνικά στη γραμμή 2310-388000 (καθημερινά κατά τις ώρες 08.00-18.00).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην περίπτωση των χρηστών του διαδικτύου εξειδικευμένο προσωπικό θα αξιολογεί τα αιτήματα και θα τα προωθεί στην αρμόδια υπηρεσία με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους, κοινοποιώντας ταυτόχρονα στον αποστολέα το αποτέλεσμα των ενεργειών, ενώ στην περίπτωση της τηλεφωνικής γραμμής το αρμόδιο προσωπικό θα κατευθύνει τους καλούντες ανάλογα με το θέμα που τους απασχολεί ή θα τους παρέχει γενικές πληροφορίες που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ.

Μπλα μπλα μπλα! αν έχετε θέματα με ελληνόφωνους που τους ξέρετε ως αριστερούς κομμουνιστές, και εντός και εκτός ίντερνετ μην περίμενε να βγάλετε άκρη! ενημερωτικά δολοφόνησαν γυναικά που άνηκε στο γένος που τρέφουν φυλετικό μίσος και δεν έγινε καμιά σύλληψη εδώ και ένα χρόνο, αντί αυτού σε συνεργασία με την αστυνομία πήγαν να καλύψουν την δολοφονία ως αυτοκτονία (το περιστατικό ειναι γνωστό,αυτό που δεν ειναι γνωστό αφού σου έμαθαν την ιστορία από την ανάποδη ειναι ότι υπάρχει και φυλετικό μίσος από ελληνόφωνους πίσω από την δολοφονία της που δεν ειναι η πρώτη ούτε η τελευταία ίδιου γένους που έχουν δολοφονήσει, ειδικά αν έχει και μυστικιστικές τάσεις και δεν έχει πέσει στο επίπεδο πχ νεοελλήνων, ξυπνάει το φυλετικό μίσος τους), πρόσφατα στάλθηκαν μηνύματα στην φερόμενη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την δράση των ellinika hoaxes εις βάρος της σελίδας μας με συνεργασία facebook google απο το 2015 , και σου απαντούν ένα σορό ηλιθιότητες λες και ειναι ρομπότ που λειτουργούν εντελώς μηχανικά, και ο νόμος ορίζει και να κάνετε αυτό και το άλλο, ενώ υποτίθεται απευθύνεσαι σε αυτούς για να δράσουν αυτοί, η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι και το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα ειναι ιουδαϊκό! και στο τέλος ούτε καν απάντησαν σε ερωτηση σχετικά με την δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο γένος που ανήκω εκ μέρους κομμουνιστικών και μαρξιστικών σελίδων facebook που ανήκουν στους ίδιους ελληνόφωνους που ανήκουν και τα λεγόμενα ellinika hoaxes καθώς και πολλές αλλες "έγκυρες πήγες" .

Μια από τα ίδια και σε τηλεφωνήματα στην φερόμενη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λες και μιλάς με ρομπότ! εκτός από έναν που έχασε την Γη κάτω από τα ποδιά του μόλις του είπες μερικά πράγματα που πότε δεν είχε σκεφτεί, (προφανώς δεν ηταν νεοέλληνας τύπου γκοιμ τα ρομπότ που λένε πιο πάνω , η αραβικού τύπου και κατάλαβε αμέσως), και για το θανάσιμο φυλετικό μίσος που τρέφουν οι ελληνόφωνοι στο γένος που ανήκω ανεξάρτητου χωράς, και με ιστορικά στοιχειά και επι 80 χρονιά λένε τα ακριβώς αντίθετα ακόμη και διάφοροι ψευδό- πατριώτες του ίντερνετ δηλαδή Νεοέλληνες που δεν ξέρουν ούτε καταλαβαινουν και τίποτα, με αποτέλεσμα να έχουν και στόχο την σελίδα μας ήδη από το 2015, από συκοφαντίες μεσώ των σκυλιών τους γνωστοί ως άναρχο-κομμουνιστές, που η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκυλού, αλλα ταυτόχρονα ειναι άκρως αδίσταχτοι και μοχθηροί, θανάσιμος συνδυασμός, έως απευθείας εντολες σε google facebook. Και ενώ έχουν κάνει άλλοι αγωγές και μηνύσεις με βάση την σημιτική δικαιοσύνη τους (που τα πάνε καλυτερα με αυτά τα σημιτικά), δεν έγινε τίποτα εκτός από το να εξαφανιστεί και ο τελευταίος συμμορίτης από επίσημο μέλος ονόματι Δημήτρης Αλικάκος που παριστάνει τον ειδικό επι πάντως με τόνους υποκρισίας και καθοπρεπισμούς, η κλασική συνταγή κάθε αδίσταχτου, παρέα με τις ορδές ελληνόφωνων να σχολιάζουν υπέρ του δήθεν ως άσχετοι, όμοιος κάνουν το ίδιο και στα "ellinika hoaxes" τα 99 απο τα 100 σχόλια like ειναι από ελληνόφωνους που παριστάνουν και τα "θύματα" των δήθεν fake news, ενώ με τα δικά τους fake news που ειναι γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες τους δεν έχουν καθένα πρόβλημα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications