Κυρανάκης για αλλοδαπούς: «Ήρθανε στην Ελλάδα για να πληρώνει ο φορολογούμενος εσαεί τα επιδόματά τους; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έχοντας απέναντι τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου.

Η όλη συζήτηση κινήθηκε -όπως ήταν φυσικό- γύρω από τα κρίσιμα θέματα εσωτερικής επικαιρότητας που δεν είναι άλλα από το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά.

Όσο αφορά τα παράπονα του κ.Κούλογλου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιότυπη έξωση χιλιάδων αλλοδαπών από τις δομές και τα διαμερίσματα σε όλη τη χώρα, ο κ.Κυρανάκης απάντησε:

«Που έπρεπε να πάνε δηλαδή οι πρόσφυγες που τους έχει δοθεί άσυλο; Υπάρχει ένα πρόγραμμα κλεισίματος δομών διότι δεν μπορεί εσαεί το ελληνικό κράτος να πληρώνει για να μένουν σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα (σ.σ. οι αιτούντες άσυλο).

Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν ήθελαν να είναι ελεύθεροι αυτό θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν έρθουν στην Ελλάδα. Τι εννοείτε “θα γυρνάνε στις πόλεις σαν ζητιάνοι”; Γιατί ήρθανε; για να μένουν για πάντα μέσα σε κλειστές δομές;

Ή για να πληρώνει για πάντα ο Έλληνας φορολογούμενος επιδόματα και διευκολύνσεις σε αντίθεση με αυτό που κάνει για Έλληνες πολίτες; Ας ψάξουν να βρούνε μία δουλειά όπως κάνουν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι!»

Παρακολουθήστε ολόκληρη την πολιτική κόντρα η οποία είχε στο «μενού» και τα ελληνοτουρκικά:

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications