Κυρανάκης: «Έτσι λειτουργούν μόνο οι μαφίες» – Για «παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που ακούσαμε στην προανακριτική. Πολύ πιο δυσώδη». Έτσι ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση με το ηχητικό που εμφανίζει τον Νίκο Παππά να κάνει λόγο, μεταξύ άλλων για «μαγαζί που βγάζει λεφτά» και «παράλληλη ατζέντα Παπαγγελόπουλου».

«Αυτή η υπόθεση φτάνει πλέον σε επίπεδο παρακράτους. Τα στοιχεία που είχαν προκύψει πριν δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουμε δει μετά το Σάββατο, μετά τις αποκαλύψεις συγκεκριμένης εφημερίδας και με το ηχητικό, το οποίο κατατέθηκε στην προανακριτική.

Εδώ περίπου έχουμε τον πρώην υπουργό Επικρατείας να λέει στο βίντεο, το οποίο δείξατε και εσείς, το εξής ανήκουστο: Ότι ‘εντάξει, δεν πειράζει τώρα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος δεν ήταν του δικού μας μαγαζιού, να κάνει τα δικά του με outsourcing, να βγάζει λεφτά πολλά λεφτά. Αρκεί να είναι συντονισμένος με την δική μας ατζέντα’.

Δηλαδή του λέει, επειδή υπάρχουν δύο διαφορετικές ατζέντες (Μαξίμου και Παπαγγελόπουλου) είναι «no go», αν είναι ευθυγραμμισμένες οι ατζέντες όλα καλά», αναφέρει ο κ. Κυρανάκης, υπογραμμίζοντας πως στόχος ήταν και σύζυγος του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

«Έχουμε κατηγορούμενους που συζητούσαν με πολιτικούς υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ένας υπουργός φέρεται, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, να είχε στήσει ένα παραδικαστικό κύκλωμα και ένας άλλος υπουργός είχε στήσει ένα παρακρατικό σύστημα παρακολουθήσεων. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση! Είναι μαφία! Έτσι λειτουργούν οι μαφίες», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακολούθησε άγρια κόντρα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος εκτόξευσε κατηγορίες κατά της ΝΔ, χωρίς να απαντήσει ουσιαστικά στις κατηγορίες που βαραίνουν την πρώην κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications