Η Αμερικανίδα που λέει ότι είναι έγκυος επι 4 χρόνια (!) και δείχνει εικόνες υπερήχων

Έχει την πεποίθηση ότι για σχεδόν 4 χρόνια τώρα ένας γιος ή μια κόρη μεγαλώνει πολύ αργά στη μήτρα της, γνωστοί και οι φίλοι την θεωρούν τρελή, μόνο ο σύζυγός της την υποστηρίζει πλέον.

Αν παρατηρήσει την Sarah Holiday, είναι εύκολο να πιστέψει ότι ειναι περίπου 6 ή 7 μηνών έγκυος. Το πρόβλημα είναι ότι η Sarah ειναι έτσι σχεδόν 4 χρόνια, και πιστεύει ότι έχει πολύ μεγάλη περίοδο κύησης. Η Sarah Holiday ζει στο Fort Collins, στο Κολοράντο (ΗΠΑ), υποτίθεται ότι έμεινε έγκυος τον Ιούλιο του 2016 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η εγκυμοσύνη της αναπτύχθηκε φυσικά.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο, όταν επισκέφτηκε τον μαιευτήρα της για εξέταση, δεν μπορούσε να πιάσει τον εμβρυϊκό καρδιακό παλμό και πίστεψε ότι το παιδί, δυστυχώς είχε πεθάνει στη μήτρα της.Την συμβούλεψε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο, διότι ένα έμβρυο θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για τη ζωή της. Ωστόσο, όταν πήγε στους γιατρούς, δεν μπορούσαν καν να επιβεβαιώσουν την παρουσία εμβρύου στη μήτρα της, δηλαδή, υποψιάστηκαν ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν πραγματική.

Η Sarah ήταν σχεδόν έτοιμη να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της αποδείχθηκε ψευδής εγκυμοσύνη, όταν ανακάλυψε ότι το η κοιλιά της συνέχιζε να μεγαλώνει σιγά-σιγά. Η Sarah και ο σύζυγός της ήθελαν πολύ καιρό να αποκτήσουν ένα μωρό, αλλά δεν πέτυχε,αφου είχε 9 αποβολές. Επομένως, αυτή η εγκυμοσύνη της φαινόταν ένα πραγματικό θαύμα. Ωστόσο, πέρασαν οι απαιτούμενοι 9 μήνες και δεν γέννησε, ούτε μετά από 2 χρόνια και πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια ...

Το 2018, αποφάσισε να κάνει υπερηχογράφημα το έμβρυο, για να βεβαιωθεί ότι η κοιλιά της δεν είναι άδεια. Και φάνηκε πράγματι να υπάρχει ένα έμβρυο. Η εικόνα του υπερήχου από τον Ιούλιο του 2018:

Επομένως, πίστεψε ότι ένα ζωντανό έμβρυο βρίσκεται στην κοιλιά της, και μεγαλώνει πολύ αργά.Σε κάποιο σημείο βρήκε ακόμη και μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει τις έγκυες γυναίκες, των οποίων οι ειδικοί την διαβεβαίωσαν ότι το μωρό της πραγματικά αναπτυσσόταν πολύ αργά. Τον Φεβρουάριο του 2020, υποβλήθηκε και πάλι σε υπερηχογράφημα και έδειξε ότι υπήρχε πράγματι κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως έμβρυο μωρού.

Εικόνα υπερήχου από τον Φεβρουάριο του 2020:

Για σχεδόν 4 χρόνια δεν είχε έμμηνος ρύση, η οποία μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως σημάδι πραγματικής εγκυμοσύνης. "Πιστεύω ότι έχω τη λεγόμενη «μυστηριώδη εγκυμοσύνη» όταν ένα παιδί μεγαλώνει πολύ αργά από τα συνηθισμένα μωρά, αν και οι γιατροί λένε ότι αυτή είναι μια φανταστική εγκυμοσύνη. δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει ", λέει η Sarah Holiday. Αφού έκανε υπέρηχο δύο φορές, ο σύζυγός της πίστευε επίσης ότι η γυναίκα του ειναι έγκυος, ακόμη και για σχεδόν 4 χρόνια. Ωστόσο η γυναικά έχασε πολλούς φίλους καθώς την θεωρούν σχεδόν τρελή που πιστεύει οτι ειναι έγκυος τόσα χρονιά.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications