Ο σκηνοθέτης Βιντιάδης: Αυτό κάνει η τηλεόραση σε όλους  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σκηνοθέτης του Big Brother 1 και 2, του Dream Show 1 και 2, του Πρωινού Καφέ, του Ciao ΑΝΤ1 και άλλων πολλών προγραμμάτων, Μεγακλής Βιντιάδης, «έλυσε» την σιωπή του στην γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια, λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα!

«Ήμουν μες στο παιχνίδι του Big Brother και ένας από τους υπαίτιους που έδωσα στο κοινό να μάθει τι είναι η κρυφή παρακολούθηση», είπε αρχικά.

«Το Big Brother δεν επανέρχεται μόνο στην τηλεόραση αλλά πλέον και στην ζωή», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Η τηλεόραση κάνει το εξής παιχνίδι: Δεν πουλάει σκουπίδια, απλώς προετοιμάζει το κοινό για κάτι που θα του ‘ρθει. Όπως το Hollywood γύριζε ταινίες με τον ιό. Δεν προβλέπει η τηλεόραση, προετοιμάζει και εκπαιδεύει. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Το Big Brother Που ήρθε στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο προετοίμαζε μια κατάσταση παγκόσμιας. Αυτή είναι η άποψή μου και το πιστεύω μου».

Εν συνεχεία δήλωσε σε σχέση με τον κορωνοϊό (COVID 19):

«Σήμερα μιλάμε για έναν ιό, τον COVID 19, λόγω του οποίου ο κόσμος τις πρώτες μέρες ήταν αναστατωμένος, φοβισμένος, δεν ήξερε τι να κάνει. Σήμερα έχει συνηθίσει στον ιό, κρατώντας τις όποιες απόψεις του, σωστές ή λάθος, και αυτό είναι μια ψυχολογία της μάζας. Αν αύριο εμφανιστεί ένας άλλος ιός, ο κόσμος θα έχει συνηθίσει, συνηθίζουμε στους ιούς.

Δεν πιστεύω ότι αυτός ο ιός προήλθε από νυχτερίδες. Νομίζω είναι επί σκοπού, γιατί θα παίξει έναν ρόλο στην ανθρωπότητα και ήδη έχει αρχίσει και διαφαίνεται μια παγκόσμια παρακολούθηση λόγω πανδημίας. Το ένα έρχεται πίσω από το άλλο. Αυτό εμένα με βάζει σε προβληματισμό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications