Ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση;

Πριν από τον Κατακλυσμό, εμφανίστηκε στη Μεσοποταμία μια παράδοξη μορφή ζωής. Ένας Άγγλος Αστρονόμος, εξετάζοντας το ζήτημα ζωής σε άλλους πλανήτες, συμβούλευε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα να μην παίρνει διόλου στ’ αστεία την ιδέα ότι οι κάτοικοι του Άρη μπορούσαν να επισκεφτούν τη Γη.

Εκείνη την περίοδο, εν τούτοις, υπήρχαν μερικοί από τους πιο έγκριτους, σοβαρούς και ρεαλιστές επιστήμονες, οι οποίοι ασχολούνταν με επιμονή και θέληση, για να διαφωτίσουν ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα της Γης. Σύμφωνα με αυτούς, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πλάσματα ενός πλανήτη μας επισκέφτηκαν άλλοτε και μάλιστα, προκάλεσαν τον Κατακλυσμό, τον οποίο αναφέρει η Βίβλος.

Τέλος, έχουμε και μερικά αστρονομικά δεδομένα, κατά τα οποία, κάποια διάνοια, που βρίσκεται στον Άρη, προσπαθεί να συνεννοηθεί μαζί μας με τη βοήθεια φωτεινών σημάτων.

Οι πρώτες ενδείξεις παρουσιάστηκαν γύρω στα τέλη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Μεσοποταμία. Εκεί, λοιπόν, σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την αραβική πόλη Ναζαρεάχ, οι Γερμανοί Αξιωματικοί του τουρκικού στρατού ανακάλυψαν μια μέρα την παλιά πόλη Ουρ των Χαλδαίων, όπου πέρασε την παιδική ηλικία του ο Αβραάμ.

Τον Ιανουάριο του 1918, με 400 Ινδούς ιππείς και πολυάριθμα αυτοκίνητα, οι Άγγλοι έφτασαν στον τόπο εκείνο και άρχισαν να διενεργούν ανασκαφές, οι οποίες έφεραν αμέσως στο φως εκπληκτικά πράγματα.

Μετά από λίγο, έφτασε από το Λονδίνο η διαταγή να σταματήσει κάθε εργασία και πριν περάσουν δύο εβδομάδες, το Βρετανικό Μουσείο απέστειλε μια αρχαιολογική αποστολή, η οποία καθόρισε την ακριβή θέση της αρχαίας πόλης Ουρ και ανακάλυψε τα ίχνη ενός πολιτισμού, ο οποίος ανθούσε πριν από τον Βιβλικό Κατακλυσμό.

Οι κάτοικοι της Χαλδαίας είχαν ανακαλύψει, ως γνωστόν, την κατασκευή του χάρτου. Έγραφαν τα βιβλία τους πάνω σε πλάκες μαλακού αργίλου, τις οποίες κατόπιν έψηναν στον φούρνο για να σκληρύνουν.

Οι βιβλιοθήκες τους περιείχαν εκατοντάδες τέτοιες πλάκες. Μερικές από αυτές αναφέρουν, μάλιστα, τον Κατακλυσμό και συμφωνούσαν με τις αφηγήσεις της Βίβλου. Όλες, όμως, ανεξαιρέτως, αναφέρουν κάτι το οποίο γίνεται γνωστό για πρώτη φορά:

Πριν από τον Κατακλυσμό, εμφανίστηκε στη Μεσοποταμία μια παράδοξη μορφή ζωής. Στη συνέχεια, όμως, εξαφανίστηκε!...Στα καλλιτεχνικά έργα τους, οι Χαλδαίοι επιχείρησαν να αναπαραστήσουν αυτά τα παράξενα πλάσματα. Το ωραιότερο σχέδιο βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο. Επίσης, παμπάλαια κινεζικά χειρόγραφα, καθώς και αφηγήσεις των αρχαίων Ινδών, έκαναν λόγο για παράξενα πλάσματα, τα οποία είχαν επισκεφτεί τον πλανήτη μας πριν από τον Κατακλυσμό.

Ούτε, όμως, οι Κινέζοι, αλλά ούτε και οι Ινδοί μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες. Αρκούνταν μόνο στο να αναφέρουν ότι οι παράδοξοι επισκέπτες είχαν κεφάλι και ώμους, όπως οι άνθρωποι, σώμα και πόδια ταύρου και νύχια αετού!

Αυτή η εικόνα είναι κάπως τρομακτική, αλλά αν θελήσει κανείς να εξετάσει το σώμα του σχεδίου, το οποίο βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο, παρατηρεί δύο ενδιαφέροντα σημεία: το πλάσμα που είναι σχεδιασμένο εκεί παρουσιάζει πελώρια αναπνευστικά όργανα, τα οποία είναι υπερβολικά σε σύγκριση με τα αναπνευστικά όργανα των ζώων της Γης. Όλη η σύσταση, δε, του πλάσματος αυτού δείχνει μεγάλη ελαφρότητα και εκπληκτική δύναμη.

Αν, λοιπόν, η αρχαία τέχνη των Χαλδαίων εμπνεύστηκε από ένα ζωντανό υπόδειγμα, το πλάσμα εκείνο το παράξενο θα μπορούσε να διαβιώσει σε μια πολύ αραιή ατμόσφαιρα, όπως εκείνη του Άρη. Επιπλέον, πολλοί επιστήμονες, έκτοτε, κατάληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πλάσματα αυτά που ανέφεραν οι αρχαίοι υπήρξαν πραγματικά και ότι πριν από 6.000 χρόνια η Γη μας δέχτηκε την επίσκεψη περίεργων πλασμάτων, τα οποία είχαν έρθει από άλλους πλανήτες.

Υπέρμαχος της θεωρίας αυτής ήταν άλλωστε και ο επιφανής Αστρονόμος Pickering του Αστεροσκοπείου του Χάρβαρντ, ο οποίος είχε ανακαλύψει στον Άρη ανορθόδοξα φωτεινά σήματα, τα οποία είχαν τετράγωνο, τριγωνικό και κυκλικό σχήμα.

William Henry Pickering (15/02/1858 – 16/01/1938)
Μήπως οι κάτοικοι του Άρη ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μας με ένα είδος οπτικού τηλεγραφήματος;
Άραγε, ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση; Πολλοί επιστήμονες συνηγορούσαν με αυτή την αλλόκοτη θεωρία,
βασισμένοι σε αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Ωστόσο, οι αντίπαλοι της θεωρίας αυτής ήταν πολυάριθμοι.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ”, στις 28/07/1939…

strangepress.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications