Λουτράκι: Το σημείο που βρήκαν τον θάνατο οι τέσσερις άνδρες – Βίντεο

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Λουτράκι όταν τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε σπήλαιο και χρειάστηκε πολύωρη επιχείρησης της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό τους.

Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα τέσσερις άνδρες ηλικίας από 35 έως 79 ετών στο Λουτράκι και συγκεκριμένα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι.

Για τον εντοπισμό τους χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση της πυροσβεστικής καθώς βρίσκονταν σε χώρο που ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά, με βάθος περίπου 20 μέτρα. Οι άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, είχαν μαζί τους και μια γεννήτρια, η οποία δεν αποκλείεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο και να οδήγησε στον θάνατό τους.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ έρευνα γίνεται για τους λόγους που βρέθηκαν στο σημείο οι άτυχοι άνδρες καθώς σύμφωνα με τον δήμαρχο στο συγκεκριμένο σημείο δεν συνηθίζεται να πηγαίνουν άνθρωποι για πεζοπορία ή περιήγηση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05:30 και η κλήση για τον εντοπισμό των άτυχων ανθρώπων έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications