Η Περίεργη ανασκαφή της Τσαρίτσινας στην Βουλγαρία

Από τις 6 Δεκεμβρίου 1990 έως τις 19 Νοεμβρίου 1992, το Υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας πραγματοποίησε μια επιχείρηση ανασκαφής του λεγόμενου «Αντικειμένου Νο.1», κοντά στο χωριό Τσαρίτσινα στη δυτική περιοχή του Kostinbrod στην Βουλγαρία.

Η τρυπά Τσαρίτσινας (Tsarichina Hole) είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη στη Βουλγαρία. Αν και υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί εκεί, τα στοιχεία είναι λιγοστά. Οι επίσημες πληροφορίες για τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν εκεί δεν είναι διαθέσιμες και έχουν εξαφανιστεί ,επίσημα επίσης έλεγαν ότι δήθεν έψαχναν για έναν θησαυρό από την εποχή του Βασιλιά Σαμουήλ.

Μετά το τέλος των ανασκαφών, η είσοδος στην τρύπα σφραγίστηκε με σκυρόδεμα και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά βρήκε ο στρατός εκεί και γιατί η ανασκαφή σταμάτησε τόσο απότομα.Υπάρχουν διαφορετικές θεωρίες, και κανένας από τους συμμετέχοντες στις ανασκαφές δεν θέλει να μιλήσει για αυτό το παράξενο μέρος.

Από τα διαθέσιμα στοιχεία κατέστη σαφές ότι οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση είχαν μυστηριώδη περιστατικά, που προκλήθηκαν από μια εχθρική τεχνολογική άγνωστη δύναμη, και ότι ανακάλυψαν κάτι σχετικά με την εξέλιξη της ζωής στο Σύμπαν και στην Γη.

Στο βιβλίο του, The Tsarichina Phenomenon, ο συνταγματάρχης Τζβέτκο Κανέφ, ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα, αποκαλύπτει στο κοινό ότι σε βάθος 5,5 μέτρων η ομάδα βρήκε μια ορθογώνια πέτρα, η οποία ονομάστηκε ως πλάκα βιολογικής προστασίας από το μέντιουμ Eli Loginova και η καταστροφή της θα ήταν επικίνδυνη αλλα την αγνόησαν και βρηκαν ένα τούνελ.

Σύμφωνα με έναν άλλο στρατιωτικό, ο οποίος ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, κατά την αφαίρεση της πλάκας «από άγνωστο μέταλλο», οι ερευνητές χτυπήθηκαν από μια δέσμη ισχυρού φωτός.

Αφού συνήλθαν από το σοκ, βρέθηκαν μπροστά σε μια σήραγγα ύψους περίπου ενάμισι μέτρου με ασημί γκρι δάπεδο και εξαιρετικά λείους τοίχους καλυμμένους με άγνωστη γραφή. Ο συνταγματάρχης Kanev ισχυρίζεται ότι ένας από τους συναδέλφους του προσπάθησε τρεις φορές να περάσει από την λεγόμενη ζώνη X στην ζώνη Υ, αλλά πάντα τον σταματούσε ένα αόρατο τείχος.

Ο φόβος και οι απερίγραπτοι κίνδυνοι στη σήραγγα έκανε τον στρατό να σφραγίσει με σκυρόδεμα την τρυπά που οδηγούσε στο τούνελ μετά από δύο χρόνια.

Τι σφράγισαν με σκυρόδεμα;
Είναι ένας τάφος ανθρωποειδούς πλάσματος- ένας πρόγονος της ανθρωπότητας, ένας φάρος που λαμβάνει μηνύματα από το αστέρι SS-433, κάτι που περιέχει την συνταγή της δημιουργίας της ανθρώπινης φυλής για τη δημιουργία του Homo Sapiens;

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι επι αιώνες η περιοχή γύρω απο την τρυπά ειναι ενα πολύ περίεργο μέρος, αναφορές κάνουν λόγο για μια πύλη προς άλλους κόσμους και διαστάσεις - για μυστηριώδης ακτινοβολία, άγνωστα αντικείμενα και ακόμη και η παρουσία μικροσκοπικών ανθρωποειδών.

Αυτά τα φαινόμενα έγιναν πολύ πιο έντονα μετά την έναρξη της ανασκαφής με την ονομασία Sun Ray, και μέχρι να σφραγιστεί η τρυπά είχαν καταγράφει 15 εμφανίσεις UFO. Οι συμμετέχοντες στις ανασκαφές είχαν τρομοκρατηθεί και από την εμφάνιση περίεργων φώτων στους λόφους γύρο από την περιοχή. Η ξαφνική εμφάνιση στα βόρεια της ανασκαφής μιας δέσμης φωτός τρομοκράτησε τους πάντες.

Στις 16 Ιουλίου του 1993, μια επιστημονική αποστολή από το Πανεπιστήμιο της Σοφίας έφτασε στην περιοχή. Ο στόχος αυτής της ομάδας με εξαιρετικά ευαίσθητα φιλμ και εξοπλισμό, ηταν ο εντοπισμός ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και να συλλέξει στοιχεία που θα επιβεβαίωναν ότι η περιοχή ήταν μια ζώνη δραστηριότητας UFO.

Κατά τη διάρκεια των είκοσι ημερών πριν σφραγιστεί η τρυπά, κατέγραψαν μια σειρά ανεξήγητων συμβάντων. Είδαν το φαινόμενο «τριπλός ήλιος», κατέγραψαν εμφανίσεις poltergeist και 21 καταγραφές άγνωστων ιπτάμενων αντικείμενων.

Τη νύχτα της 26 Ιουλίου του 1993 οι κάτοικοι της Τσαρίτσινας είδαν ένα αντικείμενο σε σχήμα κολοκύθας που ακτινοβόλησε λευκό φως και έκανε ελιγμούς πάνω από την τοποθεσία της τρυπάς.

Τριάντα έξι ώρες αργότερα, ένα μέλος της ομάδας ανακοίνωσε ότι ήθελε να παραιτηθεί. Στις 28 Ιουλίου περίπου στις 4 η ώρα το πρωί, επίσης κάτοικος του χωρίου παρατήρησε ένα οβάλ αντικείμενο με γαλάζιο φως να πετάει επίσης πάνω από τις σκηνές της αποστολής. Τριάντα έξι ώρες αργότερα στις 17.30 μ.μ. στις 29 Ιουλίου έπιασε περίεργη φωτιά στην κατασκήνωση της αποστολής .Με τη βοήθεια των χωρικών και της πυροσβεστικής, μιάμιση ώρα αργότερα, η πυρκαγιά σβήστηκε.

Η «περίεργη» φωτιά ηταν μονο στον χώρο της κατασκήνωσης της αποστολής και σε σκηνές όπου είχαν φυλάξει έγγραφα και εξοπλισμό, ενώ δεν επεκτάθηκε στο κοντινό πευκοδάσος.

Τα μέλη της αποστολής ηταν πεπεισμένα ότι εχθρικοί εξωγήινοι ενοχλήθηκαν με την ανθρώπινη παρέμβαση στη μυστική τους τρυπά, και έβαλαν ένα τέλος στην αποστολή. Υπήρξε μια φήμη ότι η εξωγήινη νοημοσύνη έδωσε διορία 36 ωρών μεσώ ψυχικών μηνυμάτων στους υπευθύνους της αποστολής να εγκαταλείψουν το μέρος. Η επιχείρηση Sun Ray έλαβε τέλος επίσης αμέσως μετά την αυτοκτονία του μέντιουμ που είχε καθοδηγήσει την ανασκαφή Μαρίνα Ναπλατάνοβα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications