Γονίδης: « Ζούμε Ένα Όνειρο Που Θα Ξυπνήσουμε Όταν Κάνουμε Μετάβαση Στην Πραγματική Ζωή»

«Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν» είπε ο τραγουδιστής
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού. Ο τραγουδιστής μίλησε από το σπίτι του στη Βούλα για τον κορονοϊό ενώ εξήγησε τι συνέβη με τον αστυνομικό και το περιστατικό με τις σπανακόπιτες εν μέσω καραντίνας.

Αναφερόμενος στην καραντίνα και την πανδημία του κορονοϊού είπε:
«Ασχολούμαι με πνευματικά θέματα. Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία. Όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία, Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης.

Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει.

Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα. {…} Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη.

Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν».

Όσον αφορά τις συνεργασίες που τον πίκραναν ανέφερε: «Δεν είναι ωραίο να κρίνεις και να μιλάς άσχημα για κάποιους. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Δε μπορεί να σε αγαπάνε και να σε θέλουν όλοι. Κάποιες φορές το καλό δεν πουλάει».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω στο νέο δίσκο της Άντζελας Δημητρίου, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications