Η κόρη του 63χρονου που δολοφονήθηκε στα Ανώγεια: «Ο πατέρας μου θυσιάστηκε για το παιδί του» (video)

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ μίλησαν η κόρη και η αδελφή του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που δολοφονήθηκε από τον Γιώργου Ξυλούρη, πριν και ο τελευταίος πέσει νεκρός από τις σφαίρες του Μανώλη Καλομοίρη.

Η κόρη του 63χρονου είπε πως ο πατέρας της θυσιάστηκε για να σώσει τον αδελφό της, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως μπήκε μπροστά και δέχτηκε ο ίδιος τις σφαίρες του Γιώργου Ξυλούρη.

«Να σου πω την αλήθεια, αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν άδικο όλο αυτό, άδικο. Ο πατέρας μου έφυγε άδικα. Ήταν άδικο και για τους δύο, έφυγαν δυο ψυχές άδικα και για τον κάθε άνθρωπο που φεύγει με αυτόν τον τρόπο. Αυτό έχω να πω. Το μόνο που έχω να πω για τον πατέρα μου, ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, ηθικός, αγαπητός στον κόσμο. Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν ότι θυσιάστηκε για το παιδί του», είπε η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη και αδελφή του 29 χρονου Μανώλη, κατηγορούμενου για τον θάνατο του Ξυλούρη.

Η αδελφή του 63χρονου στην ίδια εκπομπή αναφερόμενη αν υπήρχαν αντιδικίες μεταξύ των δυο οικογενειών, τόνισε: «Όχι, όχι, όχι. Μα πολύ φιλήσυχος ο Λευτέρης. Δεν ήξερε, μόνο μαντινάδες να βγάζει κι αθώος ήταν. Ποτέ δεν τσακώθηκε με κανέναν. Ήταν πολύ καλός, πολύ φιλήσυχος άνθρωπος… Μόνο να βγάζει μαντινάδες και να χορεύει, να διδάσκει παιδιά και δάσκαλος και όλα. Δεν ήξερε πότε το κακό, δεν πάτησε μυρμήγκι ποτέ. Την οικογένειά του, τρία κορίτσια, δυο αγόρια, πολύ καλά παιδιά, τώρα όλα διαλύθηκαν. Πώς έγινε; Ναι, μακάρι να ‘ξερα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications