Κατέβασαν blog ενώ έβαζε και προπαγάνδες τους συχνά πυκνά!

Για δήθεν σ@ξουαλικο περιεχόμενο! ακριβώς με την ίδια δικαιολογία που κάνουν αναφορές στο adesene σε ενοχλητικά post, και οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες με σ@ξουαλικο περιεχόμενο... Σε εμάς έχουν κάνει μηδαμινή απήχηση στο facebook!

Το blog της μαντάμ μεταξύ άλλων ηταν και γεμάτο προπαγάνδες, κάποιος θα έλεγε ότι εφόσον αναπαράγει και προπαγάνδες τους δεν τα την ενοχλούσαν, και δεν έχει πει και κάτι το πολύ ιδιαίτερο τόσα χρονιά από αυτά που λένε όλοι σχεδόν.

Το πρόβλημα ειναι ότι μαζί με όλα αυτά έβαζε και καμιά ενοχλητική αλήθεια και ηταν ανεξέλεγκτη..Όταν έκανε προπαγάνδα όμως σε ένα συγκεκριμένο θέμα ηταν καλή προφανώς..

Είναι από αυτού του τύπου Νεοέλληνα που λέει ότι όλοι ειναι δικοί τους, και την μια παρουσιάζει υπέρ "κάποιων" και την άλλη κατα τους ακριβώς όπως οι καθεστωτικές σελίδες τους, λογική αχιβάδας, την μια κατηγορούν το "σύστημα" και την άλλη λένε τα ίδια ακριβώς με το σύστημα! κοινός τα έχει κάνει σαλάτα στο μυαλό της, όπως έλεγε ένας Νεοέλληνας: ο Καντάφι ηταν δικός τους! εκτός ότι μιλούσε για πράγματα που δεν έχει ιδέα ούτε καν μπορεί καταλάβει βοηθώντας στην αποχαύνωση, (κλασικό χαρακτηριστικό νεοελλήνων),και αναπαράγοντας και ότι ηλιθιότητα έβρισκε όπως κάνει ο κάθε Νεοέλληνας εξάλλου.

Μεταξύ άλλων είχε και πολλούς πιστούς, αυτοί οι πιστοί ακολουθούν γενικά οποίον λέει κατα του συστήματος γενικός και αόριστος και ειναι "πατριώτης" και τον βλέπουν ως φωστήρα. Σε συνδυασμό να λες αυτά που θέλει να ακούσει ο όχλος .

Άρα γιατί της κατέβασαν το blog? ακριβώς επειδή ηταν ανεξέλεγκτη έβαλε κάτι πολύ ενοχλητικό, το ίδιο θα γίνει και σε εμάς αν βάλουμε δημοσιά όλα αυτά που ανακαλύψαμε σε μόλις 2-3 χρονιά, και που δεν έχει πει κανένας οχι μονο στην Ελλάδα αλλα σε παγκόσμιο επίπεδο και επίσης πολλά εξ αυτών ξεπερνούν την νοημοσύνη και αντίληψη του μέσου Νεοέλληνα. Και αντί να το εκτιμήσουν τα "ερπετά" που κάνεις το κορόιδο γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμια σωτηρία έτσι όπως κατάντησαν τον όχλο, συνεχίζουν πόλεμο στην σελίδα μας, και δεν σε αφήνουν να περάσεις το υπόλοιπο μικρό χρονο που απομένει στο φυσικό σας κόσμο με την ησυχία σου .Νεοέλληνες: τι "ερπετά" θεωρίες συνωμοσίας και αηδίες? ουγκ! αυτού του τύπου οι Νεοέλληνες τους ειναι αδιανόητο ότι μπορεί να ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν αυτοί αν και έχουν 500 πτυχία και έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία των αρχαίων φιλοσόφων (για να παριστάνουν τους μορφωμένους και δεν βλέπουν καν τι γίνεται καν μπροστά τους στο σήμερα, εκτός ότι καταλαβαινουν ότι θέλουν και από αυτά που έχουν διαβάσει) ...

Όλοι αυτοί οι πατριώτες τύπου makeleio έχουν ένα κοινό: ουδεμιά σχέση με θέματα που αφορούν το μεταφυσικό και το μυστικισμό, κατα τα αλλα ειναι απόγονοι αρχαιων φιλοσόφων γελάνε και οι πέτρες! και μόνιμος λένε εμείς οι Έλληνες και κανένας άλλος, έτσι και φύγεις από αυτό τον "μανδύα" θα σου γυρίζουν την πλάτη οι Νεοέλληνες. Πόσο δε να τους πεις το αυτονόητο ότι στην Ελλάδα δεν ειναι όλοι απόγονοι των αρχαίων αυτών που νομίζουν αυτοί, θα πέσουν να σε φάνε .

Ένας έγραφε μια φορά: με ποιους είσαι με εμάς τους Έλληνες η με τους Γερμανούς? επειδή έβαλες ιστορικές αλήθειες (άδικος κόπος όπως αποδεικτικέ,εκτός την αχαριστία του όχλου μας έκαναν πόλεμο οι ελληνόφωνοι), άντε να εξηγήσεις τώρα σε αυτόν τον Νεοέλληνα που διαβάζει makeleio pentostalagma τα αυτονόητα! και τους επαναστάτες του 1821 ποιοι τους κυνήγησαν? μήπως ήρθαν από άλλη χώρα και τους έβαλαν φυλακή? τους αρχαίους "φιλόσοφους" ποιοι τους κυνήγησαν? αυτά κάνουν επι χρονιά οι συμμορίτες που εφαρμόζουν το το "διαίρει και βασίλευε" ακόμη σε επίπεδο χώρων, και στην συνεχεία όλες αυτές οι "πατριωτικές σελίδες" και φανατίζουν τον όχλο με την Ελλαδα για να μην βλέπει πέρα απο την μύτη του.

Ένας άλλος έλεγε: ΕΣΥ θα μας πεις ΠΟΣΟ Έλληνες είμαστε?? με ποια προσόντα? "προσόντα" θεωρεί τους τίτλους σπουδών και όλους αυτούς που παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους έμαθαν από σχόλες. Συνεπώς το πρόβλημα ειναι ο ίδιος ο τρόπος αντίληψης πολλών νεοελλήνων όπως τους έμαθαν από τα σχολεια για να ελέγχεται εύκολα . Η κατάσταση ειναι πολύ πιο τραγική από όσο φαίνεται, καθώς διαπιστωθεί ότι πολλοι λειτουργούν έτσι γιατί άπλα δεν ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος, και παρασύρουν τους υπολοίπους, ρωτήστε τους ειδικούς για αυτό το γένος (θα σας που οτι τους έμαθαν δηλαδή) εμείς είμαστε αμόρφωτοι! ρωτήστε επίσης τους φερόμενους ψυχολόγους τι αλλάζει? πχ γιατί κάποιοι ειναι ύπουλοι και κάποιοι άλλοι οχι? και εφόσον λένε ότι ειναι όλοι ίδιοι γιατί δεν λένε όλοι τα ίδιοι αφού πάνε στα ίδια σχολεία και διδάσκονται τις ίδιες ηλιθιότητες επι σειρά ετών? .

ΥΓ: H κατάντια των νεοελλήνων όσο πάει και γίνεται χειρότερή οχι μονο στο internet άλλα γενικά. ΥΓ2: Δεν ήξερα ότι αυτή στο κάτωθεν βίντεο ειναι "Μογγόλά που έτρωγε βελανίδια" το 90! αλλιως δεν θα άκουγα τα τραγούδια τους, αυτή η παλιο-Γερμανίδα-μογγολά φταίει για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας :

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μην το δημοσιευσεις γιατι ποιος σε γλυτωνει μετά από το βρομωστομα της.
Αλλά;
Καλός μαλάκας είσαι και συ που πιστεύεις ότι την έριξε η γκουγκλ.
Πήγαινε στο μπλοκ του Λευτέρη Πανούση και διάβασε τα σχόλια που έγιναν πριν μερικές μέρες που ειχε δημοσιευσει την ειδηση.
Διάβασε το σχόλιο που εκανε το Εδωλιο.
Τι γράφει η γκουγκλ όταν εκείνη σου ρίχνει την σελίδα και τι γράφει πάλι η γκουγκλ όταν την ρίχνει αυτός που έχει το μπλοκ από μόνος του.
Μόνη της βρε μαλακα και συ την έριξε για να νομιζει ο κόσμος ότι την κυνηγάει το σύστημα ότι είναι πατριώτισσα ηρωίδα και του κώλου τα εννιάμερα.
Διάβασε το σχόλιο που έκανε το "εδώλιο"και ψαξτο μετά και μόνος σου.

atomείπε...

Δεν θα ειναι και απίθανο να το κατέβασε και μονή της! από τέτοιους ψευδό-πατριώτες γεμάτο το ίντερνετ,και δεν θα ειναι απίθανο εσύ να λες ψέμματα και να είσαι ο ίδιος ανώνυμος ελληνόφωνος που παρακολουθεί τι βάζουμε και που κανει και ειρωνικά σχόλια !

ATOMείπε...

Μάλιστα! βρες ένα δικό του άρθρο του the secret real truth που δεν καταλαβαίνει ούτε το Blog του να φτιάξει οχι να γράψει και άρθρα όλα copy paste ειναι, ο δε τυπος που αναφέρεις που με κατηγορεί επι σειρά ετών ειναι ίδιας ράτσας με τους αριστερούς και μέσα ενδεχόμενος , αυτές οι ράτσες μαζεύουν τον όχλο με ευκολία, ειμαι μασονακι γιαυτό με έχουν μανία οι αληθινοί μασόνοι ! όσο για το τι κάνουν οι "Έλληνες" για να μην βρεθούν σε ψυχολογική πίεση απο βάρβαρους? άπλα αυτοκτονούν γνωρίζοντας ότι ο θάνατος ειναι μονο σωματικός, οπως οι σουλιώτισσες που ηταν ίδιο γένος με τους κακούς Γερμανούς που αυτοκτόνησαν ολόκληρα χωριά για να μην πέσουν στα χεριά των μογγολοκομμουνιστων!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications