Ο Σ.Τσιόδρας υπερασπίζεται Bill Gates: «Πρωτοποριακό το εμβόλιο που ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων»

Ο Σωτήρης Τσιόδρας «υιοθέτησε» την γραμμή Μπιλ Γκέιτς για εμβόλιο (RNA) το οποίο θα ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων, καθώς έκανε λόγο για «πρωτοποριακή μέθοδο».

Ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft είχε μιλήσει με ιδιαίτερη «θέρμη» για τα συγκεκριμένα εμβόλια, αποκαλύπτοντας πως τα χρηματοδοτεί το ίδρυμά του.

Το εμβόλιο το αναπτύσσουν από κοινού οι φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer (ΗΠΑ) και BioNTech (Γερμανία).
Ήδη στη Γερμανία, 200 εθελοντές έχουν εμβολιαστεί και στις ΗΠΑ θα εμβολιαστούν 360 άτομα συνολικά. Οι δύο εταίροι έχουν αναπτύξει διάφορες εκδοχές του εμβολίου με στόχο να εξελίξουν εκείνη που θα αποδεχθεί ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική.

Εφόσον τελεσφορήσουν οι προσπάθειες για το εμβόλιο, η Pfizer δεσμεύεται να αναπτύξει εκατομμύρια δόσεις του έως το τέλος του 2020 και να ενισχύσει την παραγωγική της δυνατότητα ώστε το 2021 να είναι διαθέσιμες εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις του.

«Εχθές άρχισε μελέτη εμβολίου στις ΗΠΑ που βασίζεται στην τεχνική messenger RNA, πρόκειται για μία πρωτοπόρα τεχνική εμβολίων μέσω της οποίας κατά κάποιο τρόπο δίνονται οδηγίες στα κύτταρα του εμβολιασμένου ανθρώπου, για το πώς να κατασκευάσει πρωτεΐνες που μοιάζουν, αλλά δεν είναι ο ιός.

Έτσι το εμβόλιο οδηγεί στην παραγωγή σε κάτι που μοιάζει με ένα κομμάτι του ιού, κάποιον ψευτο-ιό. Και άρα δεν αρρωσταίνεις, αλλά φτιάχνεις αντισώματα που καταπολεμούν τον πραγματικό ιό» ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, αμέσως μετά επιτέθηκε έμμεσα σε όσους εφιστούν την προσοχή σχετικά με αυτά τα εμβόλια, καθώς μίλησε για fake news σχετικά με τον ιό.

«Νομίζω πως όλοι μας πρέπει να είμαστε με επαγρύπνηση στην αλήθεια που αφορά τον ιό και όχι σε ψέματα, που μας στεναχωρούν λίγο στην αρχή, σαν ένα τσίμπημα εμβολίων, αλλά γεννούμε αντισώματα και δεν μας αγγίζουν. Δεν κοιτάμε τα fake news, δεν προσηλωνόμαστε στα social media και σε ό,τι αφορά τον ιό, αλλά προσηλωνόμαστε στην επιστήμη. Κι αυτό δε θα μας αποσπά ποτέ από τον αληθινό στόχο μας, αυτό στον οποίο όλοι συμμετέχουμε. Αναζητούμε την αλήθεια η οποία θα μας ελευθερώσει από τον ιό» είπε ακόμη ο κ. Τσιόδρας.

Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με έκθεση του Εθνικού Κέντρου Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ για την ασφάλεια των εμβολίων DNA, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι συμπεριλαμβανομένου και της μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA.

«Μεταξύ των κινδύνων που απαριθμούν οι ΠΟΥ, FDA, και ΕΜΑ για τη χρήση εμβολίων DNA είναι ο κίνδυνος ενσωμάτωσης στο χρωμοσωμικό DNA του παραλήπτη με τον ακόλουθο κίνδυνο μεταλλαξογένεσης ή εξάπλωσης γονιδίων αντοχής στα αντιβιοτικά».

pronews

Post A Comment:

1 comment

stergείπε...

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΒΑΡΝΤ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications