Χαρδαλιάς: «Θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε 12-18 μήνες»!

Ο Χαρδαλιάς έδωσε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και θέλησε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται τόσο για το ύφος του, όσο και για τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που δήλωσε:«Θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά από 12-18 μήνες»

Υποστήριξε για την επιστροφή στην κανονικότητα ότι ο χρόνος για αυτή θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα βρεθεί εμβόλιο!
«Θα πάμε βήμα βήμα προς μια νέα κανονικότητα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Θέλει 12 με 18 μήνες, ίσως και νωρίτερα. Όλοι μας θα πρέπει να κρατήσουμε ξεκάθαρους κανόνες υγιεινής. Η ζωή μας θα αλλάξει γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την επόμενη ημέρα, όπου θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας», είπε ο κ. Χαρδάλιας.

Και θα ξανίγνει όπως πριν μετά το 18μηνο; Ή θα έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε απόσταση και να γράφουμε ραβασάκια ή να στέλνουμε SMS για όποτε θέλουμε να πιούμε... Coca Cola;

Επίσης με μη επιστροφή στην κανονικότητα για τόσο μεγάλο διάστημα θα έχουμε εκτεταμένη «αντικανονικότητα» εκτός από την κοινωνική μας ζωή και στην οικονομία. Πώς θα επιβιώσει η χώρα; Και πως περιμένει η κυβέρνηση με νέα μνημόνια να «γδάρει» τους ίδιους πολίτες που επί 10 χρόνια μνημονίων τα έχουν δώσει όλα;

Είπε πως τα μέτρα πάρθηκαν χωρίς να υπολογιστούν οι επιπτώσεις στην οικονομία.
«Πήραμε πολύ νωρίς τα μέτρα με την αποφασιστηκότητα του πρωθυπουργού με μόνο γνώμονα την ανθρώπινη ζωή. Αγνοώντας και τις επιπτώσεις στην οικονομία. Είχαμε έτοιμα μέτρα από τον Φεβρουάριο».

Για το ύφος του είπε πως «Προσπαθώ να είμαι ευθύς, με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνώ στην καθημερινότητά μου, έτσι με τον ίδιο τρόπο επικοινωνώ με τους συμπολίτες μου. Υπάρχει η ανάγκη να πω την αλήθεια και τα πραγματικά δεδομένα. Το θέμα δεν είναι το αυστηρό ύφος αλλά αν αυτά που λέμε έχουν φέρει αποτελέσματα».

Ενώ για την κριτική που δέχεται «Πού εύκολα ο καθένας κάνει κριτική για το τι κάνουμε σωστό και το τι κάνουμε λάθος, κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε για την πατρίδα και τους Έλληνες, κάποιος στην Πολιτική Προστασία πρέπει να είναι χρήσιμος ανεξάρτητα αν είναι αυστηρός»

«Η πίεση σε ακολουθεί κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο το εγχείρημα ακούω πάρα πολλούς από τους καναπέδες τους να κάνουν κριτική και την ακούω.. στοϊκά»

Βέβαια οι πολίτες δεν μπορούν να κάνουν κριτική κι από πουθενά αλλού, αφού τον τελευταίο ενάμιση μήνα η κυβέρνηση τους έχει «κλειδώσει» μέσα και άλλωστε ποιος είπε ότι δεν μπορούν να ασκήσουν κριτική επειδή κάθονται στους καναπέδες τους;
Όταν είναι για να ψηφίσουν τότε είναι καλά για να ασκούν κριτική; Ή μήπως κακώς το κάνουν και αυτό;

Post A Comment:

2 comments

Βρήκε ευκαιρία, να κερδίσει ύψος ο ζουμπάς....

vasiliaείπε...

Χαρδαλιά,, σιγουρα θα εχεις περισοτερες πιθανότητες επιτηχια στο Ισραήλ, παρα στην Ελλάδα! Οι Ραββηνοι που σε στηλανε στην Ελλάδα, ΚΑΝΑΝΕ λαθος! αυτα συμβαίνουν, κάνε λοιπον τις βαλιτσεας σου, διοτι δεν ανεχόμαστε περισοτερες κοτσάνες!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications