Πέρασαν 5 χρονιά για να καταλάβουν κάποιοι το ρόλο των «Ελληνικά Hoaxes»

Πέρασαν πάνω από 5 χρονιά για να καταλάβουν κάποιοι (ελάχιστοι) το ρόλο αυτής της "έγκυρης" και "ανεξάρτητης πηγής", από εκεί να καταλάβει κάνεις τι αντίληψη της πραγματικότητας έχουν οι περισσότεροι, πάλι καλα δηλαδή που έκαναν γκάφα και έβαλαν από μονοί τους ότι έχουν χρηματοδότηση από "ιδρύματα" του Soros(!) τις ορδές ελληνόφωνων ("με καθαρό ελληνικό DNA" ) , να σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι υπέρ και να προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια και να χλευάζουν τους πάντες δεν το βλέπουν? ούτε ότι τα πάντα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και "fake news" ενώ όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες ψέμματα? .

Βρείτε μια άλλη σελίδα με πολλούς περισσοτερους "fun" να έχει 1000 like και δεκάδες σχόλια σε όλα τα post! επίσης δικιά τους εννοείται, που έχουν μεγάλη απήχηση αφιλόκερδος από το facebook google του τύπου Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.

Την ίδια ώρα όποιος άναρχο-κομμουνιστής βάζει προπαγανδες από δεκάδες άγκυρες πήγες τους, ακόμη και σε ομάδες facebook που χρησιμοποιούν για να διασπείρουν προπαγάνδα ακόμη και μη δίκες τους, μπορεί και να το βλέπουν και όλοι όσοι ειναι στην εκάστοτε ομάδα.Για την τρελή απήχηση των εγκύρων πηγών τους που βγαίνουν στην αρχική ακόμη και χωρίς να έχεις πατήσει Like ούτε συζήτηση.Έγκυρες πήγες ειναι είτε όσες ειναι δίκες τους, είτε οσες ελέγχονται και ειναι "επικίνδυνες", δηλαδή είτε ειναι κλασικών νεοελλήνων που αναπαράγουν και προπαγάνδες τους και βοηθούν στην αποχαύνωση, είτε πονηρών που τους ενδιαφέρει να να έχουν κόσμο και τίποτα άλλο (όπως ειναι εξάλλου το 90% των ιστοσελίδων),και άλλοι παριστάνουν και τους πατριώτες (όπως ειναι πολλές ψευδό-πατριωτικές σελίδες) .

Και αντί να εκμεταλευτείς την ηλιθιότητα του όχλου,καθόσουν και έβαζες αυτά που δεν είπε κανένας στην Ελλάδα (άδικος κόπος) και μοναδικά Post τα οποία όσα είχαν απήχηση τα είχαν κατακλέψει, και η σελίδα ανέβηκε σε καλή θέση χωρίς προωθήσεις αν και για να σε υποστηρίζει ο όχλος πρέπει να λες αυτά που θέλει να ακούσει, και έτσι όπως τον έχουν εκπαιδεύσει από τα σχολεια .

Όλα αυτά πριν βάλουν χέρι στο internet, τελικά χρόνο με το χρόνο εκτός ότι έριξαν το επίπεδο του όχλου,έφεραν ξανα τον μεσαίωνα και στο ίντερνετ και εξαφάνιζαν ανεξάρτητες πήγες εναλλακτικής ενημέρωσης και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους. Το 2017 πλέον δίνουν εντολές απευθείας σε google facebook...Μέχρι και αναφορές στο adsense για δήθεν σ@ξουαλικο περιποιούμενο σε ενοχλητικά post! τελευταία προειδοποίηση ηταν στο Post: «Ο Κόσμος Νομίζει Ότι Έχει Επιλογή - Δεν Έχει Όμως Καμία Επιλογή»(!) πριν καν το βγάλουν και αυτό fake! ακόμη και αυτά που λένε οι ίδιοι βγάζουν fake...

Κοντά έπεσε κάποιος που σχολίασε εκεί (οι ελάχιστοι δηλαδή που σχολιάζουν εκεί και δεν ειναι ελληνόφωνοι που αλληλοϋποστηρίζονται), δεν υπάρχει συνείδησή, έτσι ειναι όλοι με αριστεροκομμουνιστικές τάσεις που ειναι και σε θέσεις κλειδιά, το θέμα έχει πολλές άλλες προεκτάσεις που εξηγούν και πολλά,και που δεν ειναι του παρόντος.

Τώρα που έχετε κάνει δεδομένα τα ψέμματα τους απο δεκάδες αλλες έγκυρες πήγες τους οι περισσότεροι, και επι χρονιά ψηφίζεται τα κόμματα τους,πράγματι δεν έχετε καμιά επιλογή είστε ήδη καταδικασμένα θλιβερά ανθρωπάκια. Δείγμα ποιοι σχολιάζουν εκεί υπέρ και προσπαθούν να εξαπατήσουν και με σχόλια τους πάντες:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications