Άλλη επιβεβαίωση σε κάτι που είχε  διαπιστωθεί από  το 2014 μεσώ  ίντερνετ!

Ξανά λέμε :Tα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα από όσο είχαν εκτιμηθεί αρχικά στο Ελλαδιστάν...

Αυτό που στο ίντερνετ θεωρούν αξιόπιστο και έγκυρο κάποιον ενώ το μονο που γραφει ειναι ασυναρτησίες, με την κλασική υποκρισία που διακατέχει όλους αυτούς τους ελληνόφωνους (στην κυριολεξία) με "καθαρό ελληνικό DNA" , όμοιος και διαβάζουν δεκάδες ιστοσελίδες στελεχωμένες με ορδές ελληνόφωνων, που θεωρούνται δήθεν έγκυρες και αξιόπιστες πήγες ενώ ειναι γεμάτες προπαγάνδα στα πάντα και ψέμματα, ξεπερνάει την φυσιολογική λογική κάθε σκεπτόμενου .

Αφού εκφύλισαν τα πάντα στην κοινωνία, πέρασαν στην τηλεόραση, και τέλος στο ίντερνετ, που οχι μονο έχουν δεκάδες έγκυρες πήγες που δεν προσφέρουν τίποτα εκτός από αποχαύνωση προπαγάνδα στα πάντα και πλύση εγκεφάλου, αλλα θέλουν να εξαφανίσουν και τις ανεξάρτητες πήγες, και να μείνουν μονο οι δίκες τους και κατι ψευδό-πατριωτών και ψευδό-φωστήρων.

Αν ρωτήσεις 100 Νεοέλληνες τι έμαθαν μεσώ ίντερνετ προφανώς δεν θα μπορούν να απαντήσουν, όλοι αυτοι επι σειρά ετών διαβαζουν έγκυρες πήγες και τύπου "πατριωτικές" από Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους, που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα ακριβώς επειδή ειναι Νεοέλληνες και αναπαράγουν προπαγάνδες από τους πρώτους συχνά.

Επιβεβαιωθεί κάτι που είχες διαπιστωθεί από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ το 2014, ένας ελληνόφωνος που αρέσκεται να γραφει για φασίστες σε 4-5 έγκυρες πήγες τους δεν ειναι άπλα αραβικής ρατσας όπως άλλοι όμοιοι του, αλλα ο συγκεκριμένος μιλάει και λίγα αραβικά, τα λίγα αραβικά που τα έμαθε? από τους γονείς του προφανώς:

Αυτή την φορά οι σημιτικές ράτσες κατέκτησαν την Ευρώπη.Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, καθώς έχουν στοχοποιήσει την σελίδα εδώ και χρονιά ακόμη αν βαλουμε κάτι που το έχουν βάλει και άλλοι, σε εμας θα κανουν ιντερνετικό πόλεμο και οχι στους άλλους...

Και όπως είπε ένας μηχανικός με πείρα στο τομέα, σε σχετικό βίντεο στο youtube έλεγε ότι ο κάθε ηλίθιος που επειδή έχει βγάλει μια σχολή μηχανολογίας και δεν ξέρει ούτε μια βίδα να βιδώσει μονο θεωρία και παριστάνει τον έξυπνο, βγαίνει στο youtube και λέει ένα σορό ηλιθιότητες και για πράγματα που δεν έχει ιδέα, και τα βιντεο του έχουν τις τριπλάσιες προβολές απο τα δικά του! και αναρωτιέται: για πιο λόγο να κάνω βίντεο εγώ αφου ο κόσμος θέλει να ακούει χαζομάρες και ηλιθιότητες? ακριβώς το ίδιο κάνουν παντού οι Νεοέλληνες οχι μονο στο youtube! πχ οι ιστοσελίδες με ηλιθιότητες στην πρώτη θέση ειναι τόσα χρονιά και τις θεωρούν και σοβαρές και έγκυρες και μετά αναρωτιουνται πως τους δουλεύουν τόσα χρονιά και ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications