Στοχοποίηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τη Θύρα 7

Τι γράφουν στο zougla :

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στοχοποιήθηκαν 4 δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν στις δημοσιογραφικές γραφίδες της ομάδας του Ολυμπιακού και στους μηχανισμούς που ελέγχονται από τη Διοίκηση και Διεύθυνσή του, καθώς και από τον ιδιοκτήτη του. Η στοχοποίηση έγινε ανωνύμως μέσω αφισών που τοιχοκολλήθηκαν σε διάφορα σημεία του Πειραιά, τα οποία παραπέμπουν στην ομάδα.

Απόψε,14 του μηνός Μαΐου, με ανακοίνωση της Θύρας 7, δηλαδή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και οπαδικό πυρήνα του οργανωμένου χουλιγκανισμού, στοχοποιείται ευθέως ένας άλλος δημοσιογράφος, ο εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος .

Στοχοποιείται δε,για το περιεχόμενο και την αρθρογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Πρόκειται δηλαδή για ευθεία επίθεση και στόχευση.

Τέτοιες ενέργειες δεν εξηγούνται απλοϊκά με αναφορές σε δήθεν… συμπτώσεις και…συγκυρίες. Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα για να αφεθούν σε εξηγήσεις που επιστρατεύουν τη Μεταφυσική.

Αν με την υπόθεση της αφίσας επικηρύχθηκαν 4 δημοσιογράφοι από αγνώστους, διότι δεν υφίσταται κάποια υπογραφή, αυτή τη φορά με την στοχοποίηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχουμε και υπογραφή και διεύθυνση. Πρόκειται για τους οργανωμένους οπαδούς της Ομάδας του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι γνωστοί και με ονοματεπώνυμο. Κανένα στέλεχος της Αστυνομίας, κανένα δικαστικός λειτουργός δεν μπορεί να προφασιστεί πως έχει να κάνει έτσι γενικά και αόριστα με … ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

Από τη δολοφονική απόπειρα κατά του διαιτητή Τζήλου και εντεύθεν, έχουμε περάσει -από το καθεστώς των αψιμαχιών και των λογομαχιών- στη λογική των Κολομβιανών καρτέλ. Ας μη γελιόμαστε. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο θεσμικός υπόκοσμος από συγκυρίαρχος, εξελίσσεται σε κυρίαρχη δύναμη στο ελληνικό κατεστημένο.

Θα συμβουλεύαμε τους αρμόδιους περί τη Δημόσια Τάξη να αντιμετωπίσουν στα σοβαρά την υπό εξέλιξη αθλιότητα, όπου μηχανισμοί υπαρκτοί και με ονοματεπώνυμο απειλούν ως Καρτέλ και στοχοποιούν ως συμμορίες δημοσιογράφους που δεν συμφωνούν με τα αφεντικά του θεσμικού υποκόσμου. Μέχρι τώρα το παιγνίδι αυτό πιθανόν να ήταν και διασκεδαστικό. Τείνει να εξελιχθεί σε εφιαλτικό.

Οι αρχές, αν λειτουργούν και αν δεν είναι διακοσμητικές, οφείλουν να κινητοποιηθούν. Φέρουν την απόλυτη ευθύνη για ό,τι μέλλει γενέσθαι. Τέρμα οι φλυαρίες περί Νόμου και Τάξης, και τέλος με τις κούφιες κουβέντες περί δικαιώματος του κάθε πολίτη στην ασφάλεια.

Και κάτι ακόμη... Υποθέτουμε πώς η Ομάδα του Ολυμπιακού και ο ιδιοκτήτης της κ. Μαρινάκης, έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν κάποιον ταλαντούχο λογογράφο ή κάποιον ικανό δημοσιογράφο για να επιμελείται των κειμένων που δημοσιεύονται. Βγάζει μάτι η αμορφωσιά.

----

ΥΓ: Ούτε ο ίδιος Τριανταφυλλόπουλος κατάλαβε ποιοι και γιατί κάνουν στοχοποίηση!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications