Μια τεράστια και μυστηριώδης υποβρύχια δομή ανακαλύφθηκε στον Ειρηνικό

Μια μυστηριώδης υποβρύχια δομή ανακαλύφθηκε στον Ειρηνικό. Ανακαλύφθηκε από τον Mac McIver, ο οποίος είναι υποβρύχιος ερασιτέχνης αρχαιολόγος.

Τι δήλωσε ο McIver :Μου αρέσει να περνάω χρόνο μου στη μελέτη του βυθού με το Google Earth, το οποίο είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα όταν ανακάλυψα την περίεργη δομή. Παρατήρησα για πρώτη φορά τη δομή τον Αύγουστο του 2018.

Με έχει προσελκύσει αυτό το μέρος και επισκέφτηκα το νησί Coco (Isla do Coco - νησί της καρύδας)με μια ομάδα χειρίστων υποβρύχιων μικρών σκαφών, το νησί βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και ανήκει στην Κόστα Ρίκα, συχνά ονομάζεται Γκαλαπάγκος της Κόστα Ρίκα. Μείναμε σε αυτό το νησί για 10 ημέρες.

Το νησί Coco φιλοξενεί καρχαρίες που επισκέπτονται αυτό το μέρος σε μεγάλο αριθμό. Οι χειριστές του Dive Excursion μου (είμαι συνταξιούχος πιλότος υποβρυχίου),μου έδωσαν την ευκαιρία να βουτήξω στα 304 μέτρα με ένα τριθέσιο υποβρύχιο που χρησιμοποιούν για επιστημονικούς και τουριστικούς σκοπούς. Αυτό είναι ένα επιπλέον αξιοθέατο που προσφέρει η εταιρεία στους επισκέπτες του νησιού.

Αυτή η υποβρύχια δομή του Ειρηνικού βρίσκεται περίπου 80 χλμ βορειοανατολικά του Coco, σε βάθος 1.800 μ. Από τη δυτική ακτή της Κόστα Ρίκα. Εάν χρησιμοποιείτε το Google Earth, μπορείτε να το βρείτε στο 6 ° 04 ′ 56 ″ Β, 86 ° 03 ′ 16 ″ W. "

Ο McIver εξήγησε: Η δομή έχει μήκος 128 χιλιόμετρα από τη μία πλευρά στην άλλη. Οι λωρίδες / δρόμοι έχουν πλάτος περίπου 8 χλμ και έχουν κενά διαστήματα (σκιές), κάτι που φαίνεται να υποδηλώνει ότι είναι υπερυψωμένες πάνω από τον βυθό, αν κάντε τη σύγκριση με σύγχρονο αεροδρόμιο είναι εντυπωσιακά παρόμοια. Η κύρια διαφορά είναι ότι το ένα βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και τα άλλο 1.800 μέτρα κάτω απο την θάλασσα.

Η άγνωστη υποβρύχια κατασκευή είναι τεράστια και μοιάζει με ένα σύγχρονο αεροδρόμιο...

Ο McIver είπε ότι υπάρχουν άλλοι περίεργοι υποβρύχιοι σχηματισμοί στην περιοχή και στην πραγματικότητα, υπάρχει μια άλλη δομή που αξίζει ακόμη περισσότερη προσοχή. Η άλλη περίεργη δομή για την οποία μιλάει ο McIver βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των συνόρων μεταξύ Κόστα Ρίκα και Νικαράγουας. Οι συντεταγμένες είναι 11 ° 14 '30 «C, 82 ° 38' 53" W .

Χωρίς τη διεξαγωγή μιας υποβρύχιας μελέτης (που δεν θα γίνει άλλα το θέμα θα αποσιωπηθεί), είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί τι ειναι. Επί του παρόντος, είναι επίσης αδύνατο να προσδιοριστεί πόσο παλιά ειναι η δομή. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications