«Μας περιμένουν στην άλλη πλευρά» - Όνειρα 14.000 ανθρώπων που μελετήθηκαν από επιστήμονες

Ο θάνατος είναι το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής μας. Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένα οράματα ορισμένων ασθενών στο Hospice Buffalo της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν κάτι πολύ ενδιαφέρον για το θέμα.

Ο φόβος του θανάτου είναι ένα αναπόφευκτο συναίσθημα στους ανθρώπους. Ωστόσο, εάν όταν κάποιος πεθάνει, ο θάνατος είναι απλώς μια φυσική μετάβαση σε άλλο μέρος.

Μονό που εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια που σημαίνει πολλά: Δεν πάνε όλοι στο ίδιο μέρος.....Τι σημαίνει αυτό? ότι δεν έχουν όλοι την ίδια προέλευση ο νοών νοείτω...

Ένας λόγος που πρώτη τους δουλειά στο ίντερνετ ηταν να πάρουν τον όχλο από ανεξάρτητες πήγες και με τέτοια θέματά, και να τον μαζέψουν σε δίκες τους έγκυρες πήγες, ακόμη και διάφορων που παριστάνουν τους πατριώτες και τους δήθεν απόγονους αρχαίων που δεν εχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα, ειναι αυτός ακριβώς.

Σαν τον διάβολο με το λιβάνι που λένε και οι πιστοί παίρνουν τον όχλο μακριά από τέτοια θέματα που επίσης τα χλευάζουν .. Ενώ όταν έκαναν επιβολή των θρησκειών βασίστηκαν πάνω σε αυτά..

Για αυτό γίνονται όλα:

Πρόσφατα μαλιστα επειδή κάθονται στα σπίτια είχε αύξηση η σελίδα και έτσι με πρόφαση δηθεν fake news πήγαν την απήχηση στο 0 στο facebook "δημοκρατικά" πάντα, ενώ κάτι άλλοι που παριστάνουν τους "πατριώτες"(για να έχουν κόσμο) και τους φωστήρες επι χρονιά, δεν έχουν καμιά ενόχληση, μαντέψτε γιατί εκτός ότι αναπαράγουν προπαγάνδες συχνά πυκνά

Σημείωση: Στα παρακάτω βίντεο ενεργοποιήστε τους υπότιτλους με μετάφραση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications