Κάλεσε την αστυνομία για παράνομη λειτουργία με... cd του Χριστόδουλου στην Ηλιούπολη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη. Όπως ανέφερε σε καταγγελία του ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, τα πάντα ξεκίνησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Κάτοικος της περιοχής περνώντας από την εκκλησία, άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία. Φανερά εκνευρισμένη η γυναίκα εισέβαλε στο εσωτερικό και άρχισε να φωνάζει δυνατά: “Έχετε λειτουργία…Έχετε λειτουργία… την αστυνομία”.

Στον Ιερό Ναό, ωστόσο, δεν πραγματοποιούνταν καμία Θεία λειτουργία εκείνη την ώρα, απλά ακουγόταν ένα cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.

Στον χώρο, μάλιστα, εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανένας πιστός, πέρα από τους ανθρώπους του ναού που προετοίμαζαν τα πάντα για τη βραδινή Αναστάσιμη Λειτουργία. Η γυναίκα, αν και δεν άργησε να καταλάβει το λάθος της, όχι μόνο, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά πήγε και υπέβαλε καταγγελία, με αποτέλεσμα στον Ναό να εμφανιστούν αστυνομικοί του Α.Τ. Ηλιουπόλεως. Στην καταγγελία της φυσικά και δεν ανέφερε για το cd με τη φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί, μετά τη συνομιλία που είχαν με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, έγραψαν την αναφορά τους κι έφυγαν. Καταγγελία έκανε στη συνέχεια και ο πρωτοπρεσβύτερος του Ναού, ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του ατόμου που προέβη στην κακόβουλη πράξη, με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications