Φρικιαστικές αποκαλύψεις από τη φυλάκιση γυναίκας στην Αχαρνών: Βασανιστήρια με πιρούνι και εικονικός πνιγμός

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις όσον αφορά τον «εφιάλτη» που έζησε 37χρονη Γερμανίδα στη «φυλακή» 37χρονου Έλληνα στην περιοχή των Πατησίων.

Οι καινούργιες σοκαριστικές πτυχές της υπόθεσης ήρθαν στο φως από την κατάθεση που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η 37χρονη γυναίκα είχε πέσει και θύμα βασανιστηρίων για να «τιμωρηθεί» επειδή προσπαθούσε να διαφύγει από το σπίτι. Ο 37χρονος μαστροπός την βασάνιζε τρυπώντας με πιρούνι την κοιλιακή της χώρα και εφαρμόζοντας τη μέθοδο του «εικονικού πνιγμού».

Δεν σταματούσε, όμως, εκεί. Όπως περιέγραψε η Γερμανίδα, ο μαστροπός βίaζε τη γυναίκα με σκοπό να κάμψει τις ψυχολογικές της αντιστάσεις. Μάλιστα, είχε έρθει σε επαφή με άγνωστο άντρα, προκειμένου να πετύχει την «πώλησή» της. Επιδίωκε δηλαδή να πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δώσει την Γερμανίδα σε άλλο μαστροπό.

Όλα αυτά ξεκίνησαν, σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, από διαδικτυακή επικοινωνία ανάμεσα στην ίδια και τον 37χρονο μέσω Facebook. Η επικοινωνία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019 όταν προσεγγίστηκε από το μαστροπό, ο οποίος την έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα στο τέλος του 2019 για να συνάψουν ερwτική σχέση. Στο πρώτο της ταξίδι φαίνεται ότι δεν της έδειξε τις πραγματικές του προθέσεις και έτσι η γυναίκα γύρισε κανονικά πίσω στην πατρίδα της.

Ο 37χρονος, ωστόσο, επέμενε και μάλιστα έταξε στη γυναίκα γάμο, προκειμένου να την πείσει να έρθει ξανά στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ήταν που η γυναίκα άρχισε να μένει στο σπίτι στα Πατήσια. Αφού τη «φυλάκισε», την εξανάγκασε να εκδίδεται τόσο μέσα στο σπίτι του όσο και σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Τους πελάτες τους έβρισκε μέσω ροζ ιστοσελίδας.

Το πρωί της 21ης Απριλίου ο 37χρονος είχε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού και έτσι η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει και να καλέσει σε βοήθεια τους περαστικούς της οδού Αχαρνών και στη συνέχεια τους άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications