Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων

Η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού αντικειμένων που έχουν βρεθεί ανά τον κόσμο, θέτει σε αμφισβήτηση την επίσημη ιστορία και αποτελεί δυσεπίλυτο το αίνιγμα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστορίας, απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Πρόκειται για αντικείμενα αρχαιότατα, τα οποία όμως φαίνονται ως σύγχρονα. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για συσκευές άγνωστης προηγμένης τεχνολογίας.

Ενδεικτικά.

Το 1961 οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού με δώρα στην Καλιφόρνια, κόβοντας στα δυο εναν γεωλιθο βρηκαν μέσα του ενα αντικείμενο φανερά τεχνητό. Αποτελείτο απο εναν μεταλλικό πυρήνα τον οποίο περιέβαλλαν στρωματά ενός υλικού που έμοιαζε κεραμικό, ενώ είχε και ενα εξαγωνικό περίβλημα απο ξύλο. Όταν υποβλήθηκε σε εξέταση ακτίνων Χ το αντικείμενο έμοιαζε με καλώδιο ή καποιο άλλο ηλεκτρονικό εξάρτημα. Είχε εγκλωβιστεί μαζί με κάποια απολιθώματα μέσα στο γεωλιθο, τα οποία εκτιμήθηκε οτι ηταν 500, 000 ετών παλιά.

Το 1851 η εφημερίδα Illinois sprigfield Rebublican δημοσίευσε οτι ένας επιχειρηματίας βρήκε ενα μεγάλο κομμάτι χρυσοφόρου χαλάζια σε ενα ταξίδι του σε καποιο ταξίδι του στην Καλιφόρνια. Κάποια στιγμή του έπεσε και σπάζοντας πετάχτηκε ενα σιδερένιο καρφί. Το αξιοσημείωτο ειναι οτι ο χαλαζίας ηταν 1.000.000 ετών.

Το 1786 εργάτες που έσκαβαν βρήκαν μέσα σε ενα στρώμα άμμου κάτω απο το έδαφος νομίσματα, απολιθωμένες λάβες σφυριών, καθώς και διάφορα απολιθωμένα εργαλεία. Η άμμος μέσα στην οποία βρεθηκαν τα αντικείμενα, διαπιστώθηκε οτι ηταν 300.000.000 ετών.

Τον Ιούνιο του 1851 το Scientific American δημοσίευσε οτι βρέθηκε ενα μεταλλικό βάζο το οποίο αποτελείτο απο κράμα ψευδάργυρου και ασημιού. Στην επιφάνεια του υπήρχαν εικόνες λουλουδιών διακοσμημένες με καθαρό ασημί. Το βάζο βρέθηκε μέσα σε εναν βράχο ηλικίας 21.000.000 ετών.

alitogr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications