Επίθεση Γ.Παπαδάκη σε τηλεθεατή που διαφώνησε με τα απαγορευτικά μέτρα: «Έχεις μυαλό πατάτα - Διαπράττεις αδίκημα»

Σε ένα κλίμα που θυμίζει πολύ 2010, τα συστημικά ΜΜΕ υβρίζουν και στρέφουν την κοινωνία εναντίον όποιου «τολμήσει» να εκφέρει αντίθετη άποψη σχετικά με την κυβερνητική πολιτική των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό που θα φέρουν (ή μάλλον έχουν ήδη φέρει) οικονομική καταστροφή στην χώρα και 5ο μνημόνιο.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις αυτός που εκφέρει την αντίθεσή του στην κυβερνητική πολιτική, χαρακτηρίζεται ως «παράνομος»!

Με λίγα λόγια η αντίθετη άποψη ακόμα κι όταν στηρίζεται με επιχειρήματα ποινικοποιήθηκε και έγινε καταδικαστέα, όποιος την εκφέρει είναι εχθρός του κοινωνικού συνόλου, όπως ήταν κάποτε οι «δραχμιστές» και το «αντιμνημόνιο»

Επιπλέον τα ΜΜΕ κατηγορούν συνεχώς τους πολίτες, τότε ως «τεμπέληδες», τώρα ως «ανεύθυνους» επειδή δήθεν σπάνε τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη σε τηλεθεατή, ο οποίος «τόλμησε» να κάνει κριτική στα κλειστά διόδια, μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε σε σημείο να πει στον τηλεθεατή πως διαπράττει αδίκημα!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, κοιτώντας την κάμερά του, είπε απευθυνόμενος στον τηλεθεατή: «Να πούμε με όλη την καλή διάθεση κάτι στον φίλο μας τον Νίκο. Δε μπορώ να πω και το επώνυμό του. Κακώς, γιατί εκείνος με το ονοματεπώνυμό του μας τα ρίχνει, ότι παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης και είπαμε με χαρά ότι δεν περνάει κουνούπι από τα διόδια.

Άκουσε να δεις βρε Νίκο, αν εσύ θέλεις να κάνεις αντίσταση, πήγαινε πέρασε. Εγώ επειδή αγαπάω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, επειδή αγαπάω μέχρι και εσένα, ο οποίος δεν έχεις μυαλό, από μυαλό πατάτα. Ξέρεις πώς θα σε χαρακτήριζα; Μυαλοφυγόδικο!

Ακόμη και εσένα που είσαι μυαλοφυγόδικος σε αγαπάω και σε προστατεύω και μένω στο σπίτι. Αυτή η δική σου η μαγκιά, ότι είναι προπαγάνδα να μείνουμε όλοι σπίτι, σε τι σενάριο συνωμοσίας βασίζεται;

Και ξέρεις κάτι, όταν διακινείς μέσω διαδικτύου τέτοια πράγματα και αυτά γίνονται από ορισμένους πιστευτά, αυτό είναι αδίκημα.

Και δεν με ενδιαφέρει εμένα αν έχεις λίγο μυαλό, με ενδιαφέρει να μην παρασύρεις ανθρώπους με τις απόψεις τις δικές σου. Και εγώ λίγο μυαλό έχω, αλλά δεν παρασύρω τους ανθρώπους με τις απόψεις τις δικές μου. Με τις απόψεις των επιστημόνων», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με λίγα λόγια ζούμε πάλι την «ημέρα της Μαρμότας» κι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα λιτότητα που έρχεται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications