Σχετικά με τον CORONAVIRUS, τα βρώμικα σατανικά κυκλώματα και το αδρενοχρώμιο

Κάποιος ανώνυμος σχολιαστής πιθανόν ελληνόφωνος (της γνωστής ράτσας εχει το ίδιο ύπουλο ύφος γραφής), εμφανίζεται κάθε τόσο και γράφει για το αδρενοχρώμιο, τελευταίο του ειρωνικό σχόλιο:

Αυτήν την ανάρτηση την έχει ο Ανδρέας ******** στο φου μπου του. Σήμερα δημοσίευσε και φωτογραφία των παιδιών που διέσωσαν στην Αμερική Αμερική τα οποία είναι μέσα σε υπόγειες σήραγγες μέσα σε κλουβιά. Δεν μπορώ να καταλάβω εσύ γιατί κρύβεις το αδρενοχρωμα.

Σατανιστής είσαι και πίνεις αίμα; ...Έχει δημοσίευση κάνει και των περιοχών όπου στις υπόγειες στοές η Καμπάλα βασανίζει βιάζει σκοτώνει τρώει και βγάζει το αδρενοχρωμα από το νωτιαίο μυελό των παιδιών. Είναι σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής και μάλιστα στην Άρια 51.

Εάν ψάξεις και τα αρχεία της california rest να δεις τις συλλήψεις, θα διαπιστώσεις ότι έχει συλληφθεί σχεδόν όλη η αφρόκρεμα. Ηθοποιοί τραγουδιστές. Μέχρι και ο Πάπας έχει συλληφθεί. Για να μη λες στους άλλους προβατάκια. Γιατί το προβατάκι είσαι εσύ.

Α καλά;Εσύ τρέχεις μπροστά;Και που είναι οι συλλήψεις της παγκόσμιας ελίτ που έχεις δημοσιεύσει ;
Από Χόλυγουντ,από πολιτικούς,από τον Πάπα,,,,,,,μήπως ξέρεις και τι είναι το αδενοχρωμα που πίνει η αφρόκρεμα της ελιτ που βγαίνει μετά από βιασμό και βασανισμό μικρών παιδιών;
Για την ομάδα Q Δεν ξέρεις τίποτα;
Για τα δύο εργοστάσια που παράγουν τα αδενοχρωμα στην Κίνα και στην Ιταλία;
Για τις κινήσεις του Τραμπ σε όλο τον κόσμο;
Πού ζεις ρε φίλε στο μεσαίωνα;
Αδρενοχρωμη η αδρενοχρωμη ψάξε.Το ποτό τις ελίτ.

Το σχετικό post έστειλε και φίλος της σελιδας και η απάντηση:

Aυτό θυμίζει κάτι Post σε ένα ξένο site που γράφουν μέχρι και συμμορίτες τέτοια θέματα για να διασπείρουν παραπληροφόρηση , που υπό κανονικές συνθήκες τα χλευάζουν και τα παντα θεωρίες συνωμοσίας όπως τους έχουν πει να λένε τα αφεντικά τους, μετα η "δουλειά" γίνεται αυτόματα αφου ο κάθε έξυπνος τα αναπαράγει παριστάνοντας τον ερευνητή,το post για αυτό το θέμα που κυκλοφορεί ειναι ανάμεικτες αληθειες και ψεμματα μαζί ώστε να παραπλανήσουν αυτούς ερευνούν.

Σατανιστής είσαι και πίνεις αίμα; ακριβώς επειδή ειμαι το αντίθετο από αυτή την μοχθηρή ράτσα και ο ορισμός του κακού, είδα ότι κάτι δεν πάει καλα στην συμπεριφορά τους πολύ πριν το ίντερνετ... O πονηρός ανώνυμος που είτε παριστάνει τον έξυπνο με άρθρα άλλων, είτε είναι ελληνόφωνος της γνωστής ράτσας,που θελει να βάλουμε το εν λόγο Post για να το βγάλουν fake news..

H κλασική τακτική των συμμοριτών να κάνουν διασπορά ηλιθιοτήτων αρχικά και την υπόλοιπη δουλειά την κάνουν ηλίθιοι που αναπαράγουν ότι βρουν και παριστάνουν τους έξυπνους ενώ οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και παριστάνουν τους ερευνητές, (όπως σε πολλά θέματα), όπως κάποιον τον παρουσιάζουν ως μεγα "ερευνητή" και στα καθεστωτικά κανάλια παλιότερα, και δεν καταλαβαίνει ούτε το blog του να φτιάξει, ειναι τοσο "ερευνητής" (με σπουδές στην Αγγλία όπως γράφει) που δεν μπορεί να μάθει ούτε τα βασικά από κώδικά HTML, ο λόγος που διασπείρουν ηλιθιότητες και στο χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης ειναι ώστε να καλύπτουν άλλες συνωμοσίες και οχι θεωρίες, και μετά να κατηγορούν τους "κακούς συνωμοσιολόγους" ... Είναι ίδια τακτική με αυτό που έβαλε το "πατριωτικό" pentapostagma.gr, και στο τέλος το κάνουν θέμα από μονοί τους: είδατε τι χαζομάρες λένε και "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" αυτοι οι "συνωμοσιολόγοι"? ακριβώς το ίδιο με το "επίπεδη Γη" που επίσης άρχισε από συμμορίτες για να χλευάζουν μετά... :

Η συγκεκριμένη "πατριωτική" σελίδα για πολλούς, δεν έχει καμιά ενόχληση στο facebook και στην google το αντίθετο μαλιστα, τι σημαίνει αυτό? για αυτούς που την διαβάζουν επι χρονιά όπως και άλλες τέτοιου τύπου σελίδες, προφανώς τίποτα. Γιαυτό και δεν έμαθαν και τίποτα από το ίντερνετ τόσα χρονιά ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications