1.5 χρόνο ακόμα μέσα στα σπίτια ονειρεύονται οι αριστεροί στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας εκ των αρχιτεκτόνων το περιβόητου Omabacare και υποψήφιος με τον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ, Joe Biden, δημοκρατικός Dr. Zeke Emanuel, προτείνει οι Αμερικανοί να «κλειδωθούν» στα σπίτια τους για ένα, με ενάμιση χρόνο, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο ή σχετικό φάρμακο.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

Κανείς δεν έχει ανοσία στον ιό COVID-19. Ο κορωνοϊός απειλεί τους πάντες.
Πολλοί Αμερικανοί δεν έχουν δει ακόμα από πρώτο χέρι τι καταστροφή μπορεί να προκαλέσει ένα θετικό τεστ.
Ο COVID-19 θα είναι εδώ για τους επόμενους 18 μήνες ή και περισσότερο. Δεν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μέχρι να βρούμε ένα εμβόλιο ή αποτελεσματικά φάρμακα.

Εάν τερματίσουμε πρόωρα τα μέτρα, οι θάνατοι θα μπορούσαν να γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες.
Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα, μέχρι να υπάρξει ένα εμβόλιο.
Συνέδρια, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, θρησκευτικές υπηρεσίες, δείπνο σε εστιατόρια, τίποτα από αυτά δεν θα συνεχιστεί μέχρι να βρούμε ένα εμβόλιο.

Με άλλα λόγια ο αριστερόστροφος πολιτικός ξεκαθαρίζει, πως οι Αμερικανοί πρέπει να μείνουν μέσα στα σπίτια τους για ακόμα ενάμιση χρόνο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην οικονομία, με τα πάντα ακινητοποιημένα.

Ενδεχομένως μάλιστα, οι διεθνιστές, όπως ο Zeke Emanuel, να επιδιώκουν την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, σημαντικό γρανάζι της οποίας είναι οι ΗΠΑ, προκειμένου να αναλάβει μία αριστερόστροφη διεθνής αρχή την διαχείριση της παγκόσμιας κατάστασης, καθώς η ιδιωτική οικονομία οδηγείται με τον ιό σε απόλυτο αδιέξοδο.

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

αυτα δεν μπορει να τα αναλυσει ο εγκεφαλος ενος γκοιμ,ο ευλογημενος φυρερ αυτα ηθελε να προλαβει για το καλο της ανθρωποτητας,δεν τον αφησαν ομως,εφαγε αντισταση λυσσαλεα,και σημερα ακομα και ενα ψιχουλο που μπορει να τον θυμιζει το ποδοπατανε αφηνιασμενοι οι παντες...οποτε παιδια ας βγαλουμε τον σκασμο!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications