Υπερπτήση τουρκικών F-16 στον Έβρο στα 500 μόλις πόδια

Ολοταχώς για θερμό επεισόδιο το πάει η Τουρκία. Μετά την προσπάθεια να εμβολίσουν σκάφος του λιμενικού χθές το βράδυ στην Κώ, τώρα προχωράνε ένα βήμα παραπέρα στον Έβρο.

Την Τετάρτη για πρώτη φορά η τουρκική Πολεμική Αεροπορία προχώρησε σε υπερπτήση στον Έβρο, και μάλιστα σε πολύ χαμηλό ύψος.

Συγκεκριμένα, στις 14:50, ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στον Έβρο σε ύψος από 10.000 έως και μόλις 500 πόδια.

Επιπρόσθετα, στις 15:27, άλλο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση στα νησιά Καλόγεροι στα 26.000 πόδια.

Να σημειώσουμε επίσης ότι υπήρξαν και πυροβολισμοί πάνω από τζίπ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που ήταν σταθμευμένο στην ελληνική πλευρά των συνόρων στον βόρειο Έβρο χθες αργά το βράδυ από άνδρες των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων Επιχειρήσεων όπως αποκάλυψε η “Καθημερινή”. Πριν λίγα 24ωρα, πυρά δέχθηκε και ελληνική περίπολος που έκανε νυχτερινή επιτήρηση σε σημεία του ποταμού.

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αλλά και Σώματα Ασφαλείας στις συνοριακές περιοχές, βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή για τυχόν προβοκάτσια των Τούρκων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications