Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πεθερά και γαμπρός νεκροί

Γαμπρός και πεθερά έχασαν την ζωή τους ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, έπειτα από ανακοπή που έπαθε ο γαμπρός, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σήμερα το πρωί, μια 84χρονη γυναίκα από την Δομοκό αισθάνθηκε αδιαθεσία και με την βοήθεια του γαμπρού της, οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού. Εκεί εξετάστηκε και αφού όλα έδειχναν ότι είναι καλά για την ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησαν ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Στον δρόμο της επιστροφής όμως, κοντά στο χωριό Βούζι, ο γαμπρός έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός δρόμου και να ακινητοποιηθεί. Διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει βρήκε το αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη και τον οδηγό σε άσχημη κατάσταση. Ενώ, στη θέση του συνοδηγού, η πεθερά του δεν είχε αισθήσεις της

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο οδηγός, περίπου 65 ετών, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού. Εκεί, λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η σύμφωνα με τους γιατρούς η πεθερά τους είχε φύγει από τη ζωή πριν ακόμα φτάσει στο Κέντρο Υγείας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications