Νέα δωρεά ηλεκτροοπτικών συστημάτων στον Ελληνικό Στρατό αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από την Theon Sensors

Όταν είχαμε βάλει αυτό (Έκκληση για εξοπλισμό των ανδρών των ΕΔ στον Έβρο: «Δεν μας λείπει το φαγητό - Μας λείπει ο κατάλληλος εξοπλισμός») διάφοροι σχολίαζαν κακώς το βάλαμε μην το δουν οι "οχθροί" της Ελλάδας και καταλάβουν ότι δεν έχουμε εξοπλισμό(!) λες και δεν το ξέρουν από εμάς θα το μάθουν! δηλαδή κλασική τακτική του Νεοέλληνα να κρύβει το πρόβλημα κάτω απο το χάλι, επίσης αυτός ο Νεοέλληνας που σχολιάζει τέτοιες ηλιθιότητες ειναι εκτός τόπου και χρόνου...Αφού οι "οχθροί" της Ελλάδας ειναι μέσα στην Ελλάδα.

Σε νέα εξαιρετικής επιχειρησιακής σημασίας δωρεά αξίας, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προχώρησε προς τον Ελληνικό Στρατό η ελληνική εταιρεία ΤΗΕΟΝ SENSORS​ για τις ανάγκες των Ειδικών και λοιπών δυνάμεων του ελληνικού Στρατού στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η δωρεά αφορά εικοσιπέντε (25) μονόκυαλα νυχτερινής όρασης τύπου ARGUS και πέντε (5) θερμικές κάμερες τύπου THERMIS LR, ελληνικής σχεδίασης και πρόσφατης παραγωγής από τη ΤΗΕΟΝ SENSORS με υψηλής τεχνολογίας αισθητήρες.

«Η προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων υπερασπίζοντας τα σύνορα της χώρας μας, επιβάλλει να έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας» είναι η θέση της εταιρείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΤΗΕΟΝ SENSORS προχωρά σε δωρεά στον ΕΣ. Αξίζει να πούμε, γιατί αυτά πρέπει να αναδεικνύονται ως φωτεινά παραδείγματα, ότι οι Ειδικές Δυνάμεις στο σύμπλεγμα της Μεγίστης βλέπουν μέσα από τους φακούς της ΤΗΕΟΝ SENSORS​ σε προηγούμενη «αθόρυβη» δωρεά της εταιρείας στον Ελληνικό Στρατό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications