Βίντεο: Τούρκοι στρατιώτες βομβαρδίζονται από την RuAF - 79 οι νεκροί - Η Μόσχα στέλνει φρεγάτες με Kalibr!

Bίντεο που δείχνει τους Τούρκους στρατιώτες ενώ βομβαρδίζονται από την ρωσική Αεροπορία δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και την ίδια στιγμή τουρκικές πηγές αναφέρουν πως οι νεκροί έχουν φτάσει τους 79.

Πηγές αναφέρουν πως η ρωσική Αεροπορία κτύπησε και τουρκικό κέντρο διοίκησης με υψηλόβαθμα στελέχη! Ταυτόχρονα η Μόσχα στέλνει επειγόντως δύο ρωσικές φρεγάτες στην Συρία γεμάτες με πυραύλους cruise Kalibr.

Κυκλοφόρησαν κάποιες αναφορές πως ζητήθηκε από την Ελλάδα να προσφέρει ιατρική βοήθεια σε τουρκικό στρατιωτικό προσωπικό εάν χρειαστεί στα πλαίσια της συμμαχίας του ΝΑΤΟ αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Να προχωρήσουν σε επιβολή απαγόρευση πτήσεων στη Συρία απαίτησε η τουρκική κυβέρνηση από το ΝΑΤΟ αν και γνωρίζει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς η Ρωσία δεν είναι... Μπουρούντι.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο διευθυντής επικοινωνίας της προεδρίας της Τουρκίας Φαχρετίν Αλτούν υποστήριξε ότι η Ρωσία και το Ιράν, χώρες οι οποίες υποστηρίζουν το συριακό καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, θα χάσουν όλη την αξιοπιστία τους εάν δεν συμβάλλον να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στην επαρχία Ιντλίμπ.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->