Έβρος: Στέλνονται έκτακτες ενισχύσεις στα σύνορα - Κατά εκατοντάδες εισβάλλουν οι αλλοδαποί (βίντεο)

Εκατοντάδες αλλοδαποί κατευθύνονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά το ελεύθερο που έδωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν και η Αθήνα επιχειρεί να «θωρακίσει» τα σύνορα στέλνοντας στρατιωτικές ενισχύσεις.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνος Φλώρος μετά από σύσκεψη που είχε τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο,αναχωρεί για τον Έβρο, όπου θα επισκεφτεί συγκεκριμένα σημεία της μεθορίου.

Έχουν δοθεί εντολές για “λελογισμένη ενίσχυση των δυνάμεων” όπου χρειαστεί. Οι στρατιωτικές δυνάμεις θα συνεργαστούν με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το CNN Turk, περίπου 300 παράνομοι μετανάστες πέρασαν τα ξημερώματα περπατώντας τη συνοριακή πύλη της Αδριανούπολης και μάλιστα όταν τους ρωτούσαν πού πηγαίνουν, εκείνοι απαντούσαν στην Ελλάδα.

«Η πολιτική της Τουρκίας παραμένει αμετάβλητη, αλλά η χώρα δεν μπορεί πλέον να συγκρατεί τη μαζική εισροή (προσφύγων) από την Ιντλίμπ στα σύνορά της», τόνισε ο Τσελίκ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Βίντεο από drone δείχνει τι πραγματικά αναμένεται στη χώρα, με εκατοντάδες αλλοδαπούς να προσπαθούν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->