Κωνσταντινούπολη: Οι στιγμές πανικού μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου που κόπηκε στα τρία - Βίντεο

Βίντεο από τη συντριβή του αεροπλάνου στην Κωνσταντινούπολη με πλάνα από το εσωτερικό του αεροσκάφους, είδε το φως της δημοσιότητας.

Πλάνα από τον πανικό που επικράτησε στο εσωτερικό του αεροπλάνου που συνετρίβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, την Τετάρτη, αποτυπώνονται σε νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το αεροσκάφος Boeing 737-800 της Pegasus Airlines είχε βγει από τον διάδρομο προσγείωσης και είχε καταλήξει σε πρανές με αποτέλεσμα να κοπεί στα τρία και τμήμα να τυλιχθεί στις φλόγες. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 179 τραυματίστηκαν.

Στο νέο βίντεο αποτυπώνονται οι στιγμές αμέσως μετά το δυστύχημα και με τους επιβάτες να βρίσκονται ακόμη στο εσωτερικό της κατεστραμμένης ατράκτου. Ακούγονται ουρλιαχτά και ο πανικός είναι έκδηλος.

Ορισμένοι φωνάζουν, κάποιοι τσακώνονται, ενώ αεροσυνοδοί λένε στους επιβάτες να βγουν από την πίσω πόρτα χωρίς να πάρουν τις αποσκευές τους.

Προφυλακίστηκαν οι δύο πιλότοι
Οι δύο πιλότοι του αεροπλάνου της Pegasus Airlines προφυλακίστηκαν ώστε να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Sabina Gokcen», το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Κωνσταντινούπολης. Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Σμύρνη – Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα του δυστυχήματος επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications