Κόρη πίεσε μύτη και στόμα στην άρρωστη μάνα της στο νοσοκομείο για να την πνίξει - Βίντεο

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια 32χρονη γυναίκα βάζει το χέρι της στη μύτη και το στόμα της 68χρονη μητέρας της, για να την πνίξει, ενώ η ηλικιωμένη ήταν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη Λουτσιάνα Πόλα Φιγκουρέιντο συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας της 68χρονης μητέρας της Άνα Μπενίτα Φιγκουρέιντο, επιχειρώντας να της προκαλέσει ασφυξία, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Carlos Macieira Hospital, στην πόλη Σάο Λουίς, στη Βραζιλία.

​Το συγκλονιστικό βίντεο τράβηξαν άλλοι ασθενείς και δείχνει ένα χέρι να κλείνει τη μύτη και το στόμα της ηλικιωμένης γυναίκας, με την 68χρονη να ασφυκτιά και να παλεύει ν’ αναπνεύσει.

Η 68χρονη μάνα ήταν στο νοσοκομείο από τις 19 Ιανουαρίου και η 32χρονη κόρη είχε βαρεθεί να τη φροντίζει κι αποφάσισε να τη σκοτώσει
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 32χρονη κόρη συνελήφθη επιτόπου και στη συνέχεια της απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας
ανθρωποκτονίας, ενώ η 68χρονη μητέρα της μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ηλικιωμένη ήταν στο νοσοκομείο από τις 19 Ιανουαρίου υποφέροντας από πνευμονική εμβολή.
Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές έρευνες της αστυνομίας, η κόρη προσπάθησε να πνίξει τη μάνα της, γιατί είχε κουραστεί να την προσέχει.

«Έχουμε πληροφορίες όσον αφορά στο κίνητρο αυτής της εγκληματικής ενέργειας, με την κόρη να φέρεται να είχε κουραστεί να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία είχε αρκετά προβλήματα υγείας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Κάρλος Αλεσάντρο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Από την πλευρά της, η 32χρονη αρνήθηκε την κατηγορία ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρας της, λέγοντας ότι έχει φυσιολογική σχέση με τη μητέρα της και ότι έβαλε το χέρι της στο στόμα και τη μύτη της μάνας της για διαφορετικό λόγο κι όχι για να τη σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications