Παραιτήθηκε ο συμμορίτης ΥΠΟΙΚ της Σκωτίας αφού αποκαλύφθηκε ότι έστελνε μηνύματα σε 16χρονο αγόρι

Η Sun της Σκωτίας μετέδωσε ότι ο αριστερός υπουργός Οικονομικών της Σκωτίας Ντέρεκ Μακέι είχε στείλει 270 προσωπικά μηνύματα σε 16χρονο αγόρι στο Instagram και το Facebook σε διάστημα έξι μηνών.

Ο υπουργός Οικονομικών της Σκωτίας Ντέρεκ Μακέι παραιτήθηκε εν μέσω ισχυρισμών ότι είχε στείλει ακατάλληλα μηνύματα σε μαθητή, σύμφωνα με το BBC.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις μου. Συμπεριφέρθηκα ανόητα και πραγματικά λυπάμαι» δήλωσε ο Μακέι σύμφωνα με την Evening Standard.

«Ζητώ συγνώμη στο άτομο και την οικογένειά του. Μίλησα χθες το βράδυ με την Πρώτη Υπουργό και υπέβαλα την παραίτησή μου με άμεση ισχύ» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η Sun δημοσίευσε σειρά μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε στο αγόρι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, επικοινωνούσε με τον έφηβο για περίοδο έξι μηνών και πρόσφερε να τον πάει σε αγώνα ράγκμπι και για δείπνο. Οι κατηγορίες κατά του Μακέι προέκυψαν καθώς ετοιμαζόταν να ανακοινώσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης της Σκωτίας για το επόμενο έτος.

Αν δεν είχαν οι ίδιοι την εξουσία θα έκανε επανάσταση για κατάληψη της εξουσίας σαν τους ομοϊδεάτες του στην Κούβα όταν οι "κακοί φασίστες" έπιασαν το μόρφωμα Φιντέλ Κάστρο ίδιας ράτσας με τον εν λόγο(δήθεν ιδεολογία για τον όχλο), και τον ευνούχισαν μαντέψτε γιατί....

Με μια αναζήτηση για να επιβεβαιώσεις ότι ειναι και κομμουνιστής δηλαδή το γένος της "κομμουνίστικης πανούκλας", έβγαλε τις κάτωθεν έγκυρες πήγες για Νεοέλληνες(το παράξενο θα ηταν να έβγαζε ανεξάρτητες πήγες), αφού δεν νομίζω ευρωπαϊκού γένους που έχει τον γνώθι σαυτόν να διαβάζει τέτοιες "έγκυρες πήγες" των (?):

Σχέσεις και με ελληνόφωνους συμμορίτες - κόμμα - δήθεν ιδεολογία, όποτε δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο.... Έτσι και αλλιως ο όχλος έχει πέσει σε κατώτερο επίπεδο νόησης οχι μονο στο ιντερνέτ με τραγικές επιπτώσεις και σε προσωπικό επίπεδο, και δεν καταλαβαίνει τίποτα, αυτοί δε που διαβάζουν έγκυρες πήγες ειναι ξοφλημένοι, ούτε με ένα χρόνο αποτοξίνωση από τον μαρξισμό δεν γιατρεύονται ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications