Νοσοκομείο Κέρκυρας: «Ποντικός» ξάφριζε ντουλαπάκια -Αναζητούνται οι συνεργοί του

Ο 32χρονος είχε τρυπώσει στα αποδυτήρια του Γενικού Νοσοκομείο Κέρκυρας, αρπάζοντας χρήματα. Αργότερα προσπάθησε να κλέψει και διάφορα αντικείμενα από μια επιχείρηση στην ίδια περιοχή.

Μέρα- μεσημέρι τρύπωσε ένας 32χρονος Έλληνας στα αποδυτήρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου φυλάγουν τα προσωπικά τους αντικείμενα οι εργαζόμενοι και παραβίασε ένα ερμάριο από το οποίο άρπαξε χρήματα. Μάλιστα, στη συνέχεια επιχείρησε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από μια επιχείρηση στην ίδια περιοχή.

Ο 32χρονος δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι μαζί με δύο συνεργούς του είχε αρπάξει το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης καλώδια μήκους 500 μέτρων και αξίας 4.000 ευρώ από ένα εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του και εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες.

*** Ένα γραφείο ιδιοκτησίας 41χρονης στην πόλη της Λάρισας διέρρηξε ένας 42χρονος Έλληνας που έκλεψε από το εσωτερικό του δύο φορητούς υπολογιστές.

Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη δικαιούχο. Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι ο 42χρονος είχε αποπειραθεί νωρίτερα να διαρρήξει την καφετέρια ενός 39χρονου, χωρίς να τα καταφέρει γιατί έγινε αντιληπτός.

*** Ιερόσυλοι εισέβαλαν στο εκκλησάκι του Όσιου Λουκά στην Πάτρα και άδειασαν το παγκάρι, το οποίο περιείχε περίπου 1.000 ευρώ καθώς η διάρρηξη έγινε ανήμερα της εορτής του αγίου και είχαν προσέλθει αρκετοί πιστοί.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications