23 Απρ 2017

Μυστηριώδες «υποβρύχιο τείχος» που καλύπτει τον πλανήτη βρέθηκε στο Google Earth (vid)

Μυστηριώδεις «υποβρύχιο τείχος» που καλύπτει όλον τον πλανήτη βρέθηκε στο Google Earth

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube λέει ότι υπάρχει ένα σούπερ τεράστιο μυστηριώδες τοίχος που βρίσκεται κάτω από τους ωκεανούς της Γης, το οποίο εκτείνεται σε όλη την υδρόγειο.

Αυτό το μυστηριώδες τείχος, λέει οτι έχει χιλιάδες χιλιόμετρα πλάτος κάτω από τον ωκεανό. Στο μακρινό παρελθόν,ερευνητές των UFO και θεωρητικοί έχουν βρει πολλά ανεξήγητα πράγματα στο Google Earth. Από πυραμίδες, μυστηριώδη πύργους, πετρογλυφικά και ακόμη βυθισμένες πόλεις.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί σε μια παρατήρηση στις ακτές του Μεξικού -12 ° 8'1.5 «N, 119 ° 35 '26 .4» W-, όπου ένας ερευνητής ανακάλυψε μια τεράστια υποβρύχια πυραμίδα. Μεταξύ των πολλών δομών που εχουν αποκαλυφθεί κρυμμένες κάτω από τον ωκεανό, οι ερευνητές έχουν βρει πράγματα που αψηφούν όλα όσα ξέρουμε για την ιστορία μας.Πέρυσι, ένας έφηβος ο οποίος χρησιμοποίησε το Google Earth «ανακάλυψε» αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν πιο αρχαίες πόλεις και ανήκουν στο Μάγια.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι λόγω των πολλών ανακαλύψεων που έγιναν σε όλο τον κόσμο και έχουν αποσιωπηθεί, γιατί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ιστορία όπως διδάσκεται στα σχολεία. Η Γη έχει κατοικηθεί εκατομμύρια χρόνια πιο πίσω απο την επίσημη ιστορια, πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί υπήρχαν ακομα και πιο εξελιγμένοι.

Πέρυσι είχαμε αναφερθεί σε ένα σύμπλεγμα δομών που εκτείνονται για 76 μίλια..Οι σχηματισμοί βρίσκονται στην ακτή της Μπάχα Καλιφόρνια , και περιλαμβάνουν μυστηριώδες δομές σαν σωλήνες, είναι περίπου 2,4 μίλια σε πλάτος. Και ολα αυτά είναι μόνο μερικές από τις πολλές υποβρύχιες δομές στον πλανήτη μας.

Ασταθές δορυφορικές ραφές εικόνας ;
Η πανοραμικές φωτογραφίες είναι η διαδικασία η συνδυασμός πολλαπλών φωτογραφικών εικόνων, χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο σήμερα και στις δορυφορικές εικόνες, το Google Earth χρησιμοποιεί διαφορετικές εικόνες που «χαρτογραφεί τον πλανήτη», δεν είναι ασυνήθιστο να βρει σημεία του χάρτη που απλά δεν ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους,αλλα ειναι αδύνατο να βγει τέτοιο αποτέλεσμα σε ευθεία γραμμή, και γύρο απο τον πλανήτη ,δεν ειναι σε ένα σημείο μονο.

Όσον αφορά τις συντεταγμένες θα τις δείτε καθαρά, φαίνεται να είναι μια τεράστια δομή, αλλά ποιος θα μπορούσε να στηθεί αυτό το τείχος; Αν είναι πραγματικά μια τεχνητή κατασκευή, πόσο χρονών είναι; Ποιος ήταν ο σκοπός του;απο ποιους ; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Μυστηριώδες «υποβρύχιο τείχος» που καλύπτει τον πλανήτη βρέθηκε στο Google Earth (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Μπορεί ο πλανήτης να είναι τεχνητός, με τμήματα συγκολλημένα μεταξύ τους με κάποιο τρόπο....

1,61

no imageΑνώνυμος

Μπορεί να είναι μία μεγάλη συρραφή εικόνων της google maps. Υπάρχουν πολλές τέτοιες μικρές. Όχι ότι δεν υπάρχει και κάποιος δικέφαλος αετός κάπου εκεί. Άλλη όμως η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη ...

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: