Θαλάσσιο τέρας ξεβράστηκε στο Μεξικό: Μοιάζει σαν δελφίνι χωρίς μάτια και πτερύγια - Βίντεο

Ένα παράξενο πλάσμα που ξεβράστηκε σε παραλία του Μεξικό έχει προκαλέσει την έκπληξη στους κατοίκους της περιοχής, που δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν αυτό το ανατριχιαστικό «δελφινοειδές».

Συγκεκριμένα, ένα περίεργο θαλάσσιο πλάσμα ανακαλύφθηκε στην παραλία Ντεστιλαδέρας, στην Πούντα Μίτα, της δυτικής πολιτείας Τζαλίσκο, στο Μεξικό.

Οι ντόπιοι κάτοικοι που το ανακάλυψαν στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για δελφίνι, προτού προσέξουν το παράξενο παρουσιαστικό του.Το πλάσμα είχε κεφάλι που μοιάζει με δελφίνι, κοφτερά δόντια, μακριά ουρά σαν φιδιού ή χελιού, αλλά δεν είχε ούτε μάτια ούτε πτερύγια.

​Οι ψαράδες ανέφεραν στα τοπικά ΜΜΕ πως το παράξενο ζώο ίσως ξεβράστηκε από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου το φως δεν φτάνει και τα μάτια δεν είναι απαραίτητα στους θαλάσσιους οργανισμούς που ζουν εκεί.

Στην θαλάσσια περιοχή του Πουέρτο Βαλέρτε, το βάθος της θάλασσας φτάνει τις αρκετές χιλιάδες μέτρα
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, κανείς από τους ψαράδες δεν είχε δει τέτοιο πλάσμα ξανά και δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το τι ήταν αυτό που προήλθε από τα απύθμενα βάθη του απέραντου γαλάζιου.

Κάποιοι υπέθεσαν πως το φυσικό περιβάλλον του πλάσματος ίσως είναι η θαλάσσια περιοχή του Πουέρτο Βαλάρτα, όπου πολύ κοντά στην ακτή το βάθος φτάνει τις πολλές χιλιάδες μέτρα.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το παράξενο θαλάσσιο πλάσμα βρέθηκε νεκρό στην παραλία το περασμένο σαββατοκύριακο, σε ακτή 20 χλμ από το το Πουέρτο Βαλάρτα.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->