Κικίλιας για πρώτο κρούσμα κορονοϊού: από το «Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη» πριν 2 μέρες στο «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»!

Πριν δυο μέρες : Ψυχραιμία και σοβαρότητα ζήτησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τον κορονοϊό, διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα είναι θωρακισμένη και ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όπως είπε, ο Covid-19 μοιάζει με τον ιό της γρίπης «και έτσι θα αντιμετωπιστεί».

Σήμερα: Διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη και δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού παρείχε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο πρώτο κρούσμα κορονοϊού. Σαν λέει ότι στο Ελλαδιστάν ειναι πιο "μάγκες" από τους Κινέζους που πιάστηκαν στον ύπνο.

«Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε.

Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού» αναφέρει σε ανάρτησή του.

Στο μεταξύ, σύσκεψη πραγματοποιείται στο υπουργείο Υγείας υπό τον υπουργό και με τη σύσκεψη συμμετέχουν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Γιάννης Κωτσιόπουλος και Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι “έγκυρες πήγες” βγαίνουν έτσι στην αναζήτηση, δεν έχουμε βρει καμιά ανεξάρτητη πηγή να βγαίνει έτσι πάντως τέτοιες έγκυρες πήγες διαβάζουν επι χρονιά και στα νησιά και τώρα κλαίνε :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications