Πυροβολούν «στο ψαχνό» τους κατοίκους της Λέσβου: Τρεις τραυματίες - Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες (βίντεο)

Σφοδρές συγκρούσεις με χρήση πυροβόλων όπλων από την πλευρά των αστυνομικών, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Λέσβου, διεξάγονται αυτή τη στιγμή στη θέση Διαβολόρεμα του νησιού.

Υπάρχουν τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς, όπως μετέδωσε το MEGA, οι δύο εκ των οποίων είναι αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση των πολιτών, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι κάτοικοι της Λέσβου όταν τράβηξαν τα υπηρεσιακά τους πιστόλια και πυροβόλησαν.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν «στο ψαχνό», ενώ πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν χρησιμοποίησαν σφαίρες.

Δείτε το βίντεο που δείχνει τραυματία πολίτη από πραγματικά πυρά της αστυνομίας.

ΥΓ: To βίντεο δεν υπάρχει πλέον καθώς το ανέβασαν στο facebook που ηταν δεδομένο ότι θα το κατέβαζε με εντολες των γνωστών :

Στο «Διαβολόρεμα» βρίσκονται πάνω από 1500 κάτοικοι του νησιού οι οποίοι παρά τις συνεχείς ρίψεις χημικών αντιστέκονται και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα το μεσημέρι οι δυνάμεις της Αστυνομίας υποχώρησαν προς Λάμπου Μύλοι και τους ακολουθούσαν εξοργισμένοι πολίτες.

Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες Αντιδρώντας στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 48ωρο στη Χίο, με την "απόβαση" δύναμης των ΜΑΤ στο νησί για να συγκρουστεί με τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή «δομής φιλοξενίας» για αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στο Αίπος, δεκάδες εθνοφύλακες επιχείρησαν να παραδώσουν τα όπλα τους στην 96 ΑΔΤΕ!

Μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, δέχτηκαν, τελικά, να μην πραγματοποιήσουν την παράδοση, δίνοντας προθεσμία στην κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ ως το Σάββατο και να ματαιώσει την δημιουργία Κλειστού Μεταναστευτικού κέντρου και στο Αίπος, πέρα από την ΒΙΑΛ, που παραμένει σταθερά με 5500 – 6000 μετανάστες – πρόσφυγες.

Πρόσθεσαν ακόμα ότι τους πείραξε ιδιαίτερα η χρησιμοποίηση από τα ΜΑΤ και την κυβέρνηση για την έναρξη εργασιών στο Αίπος Στρατιωτικής δύναμης του Μηχανικού.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->