Ένας συνταξιούχος αστυνομικός είπε πώς έχει δει φτερωτό άνθρωπο στην παιδική του ηλικία

Ένα άγαλμα του Mothman στο Point Pleasant,στην Δυτική Βιρτζίνια.

Ένας συνταξιούχος πρώην αστυνομικός του Σικάγου θυμάται ακόμα εκείνο το συμβάν. Αυτό που είδε τον φοβίζει ακόμη. Έστειλε μήνυμα σε ιστοσελίδα όταν είδε το άρθρο για το φτερωτό πλάσμα που αποκαλούν Moth-Man..

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο 60χρονος David Ramos, πρώην αστυνομικός του Σικάγου που έχει συνταξιοδοτηθεί,εργάστηκε στην αστυνομία του Σικάγο από το 1994 έως το 2009 και το 1971, όταν ήταν 12 ετών, είδε με τα μάτια του όπως λέει ένα φτερωτό ανθρωποειδές πλάσμα.

"Όταν ήμουν παιδί 12 χρονών, ζούσαμε στην παλιά περιοχή του Riverview Park, μια παρέα εφήβων έπαιζε στη βόρεια όχθη του ποταμού, πετούσαν πέτρες στο νερό, και εκαναν κόντρες για το ποιος θα την πετάξει πιο μακριά.

Κάποια στιγμή κοίταξα τη βόρεια πλευρά του ποταμού και είδα ένα κοκαλιάρικο και πολύ ψηλό άνδρα ντυμένο με κάτι πολύ μαύρο. Ήταν περίπου 200 πόδια (60 μέτρα) από μένα. Αυτός ο άνθρωπος κοίταξε προς την κατεύθυνσή μου και έπειτα άπλωσε τα φτερά του, και στη συνέχεια πέταξε και εξαφανίστηκε ανάμεσα στα δέντρα στην όχθη του ποταμού.

Και έμεινα ακίνητος από τον φόβο για λίγο, στην συνεχεία έτρεξα στους άλλους και τους ρώτησα: "το είδατε ;" Δεν ήξερα τι έβλεπα, δεν ήξερα τι ήταν. Παρεμπιπτόντως, πάντα υπάρχει κάτι το αλλόκοτο σε εκείνο το σημείο δίπλα στον ποταμό,ακόμη και ηλιόλουστες μέρες. Στη συνέχεια προσπάθησα να πω στους άλλους τι είδα κάτι το πολύ περίεργο, αλλά δεν με άκουσαν, δεν με πίστευαν.

Είμαι τώρα 60 ετών, είμαι συνταξιούχος αστυνομικός και μένω στη Φλόριντα. Ποτέ δεν το είχα πει κανέναν αργότερα για αυτό που είδα τότε, και σας γράφω γιατί τώρα είδα το άρθρο σας,(για τον Moth-Man).

Το γεγονός αυτό με συγκλόνισε πολύ στην παιδική μου ηλικία,αμέσως ήθελα να πάω σπίτι το συντομότερο δυνατό. Θυμάμαι το πρόσωπό του όταν με κοίταξε ηταν πολύ τρομακτικό ,σαν φορούσε μάσκα Αποκριών. Αυτό το πρόσωπο δεν ήταν σαν το πρόσωπο ενός ανθρώπου, είχε μεγάλα μάτια που θυμάμαι ακόμη.

Εξακολουθώ να φοβάμαι αυτή την ανάμνηση,και γνωρίζω ότι ο Moth-Man θεωρείται συνήθως ως προάγγελος κάποιας τραγωδίας . Προσπάθησα να θυμηθώ αν συνέβη κάτι κακό στην περιοχή μετά το περιστατικό αυτό, αλλά το μονο που θυμάμαι λίγο μετά το γεγονός, ειναι πως ένας από τους εφήβους που ήταν 16 χρονών, πυροβόλησε με πιστόλι έναν άλλον έφηβο, και έμεινε 5 χρόνια στην φυλακή..

Ο ερευνητής Tobias Weiland της Singular Fortean Society ήλθε σε επαφή με τον David Ramos μεσώ τηλεφώνου και του ζήτησε λεπτομέρειες να περιγράψει πως ηταν αυτό που είδε.Οι συμπληρωματικές λεπτομέρειες ειναι παρακάτω:

"Ήταν μια μέρα φθινοπώρου, μια γκρίζα μέρα στο Σικάγο. Η φιγούρα που είδα φορούσε κάτι σαν μαύρο μανδύα, αλλά σε γενικές γραμμές έμοιαζε με έναν πολύ ψηλό άνδρα να φοράει κάποιου είδους στολής με κουκούλα, και είχε πολύ μεγάλα μάτια που από μακριά έμοιαζαν με τεράστια κιτρινωπά-κόκκινα γυαλιά.

Όταν άνοιξέ τα φτερά του, αυτά τα φτερά ήταν απλά τεράστια! έτρεξα μερικά βήματα για το δω να πετάει πριν κρυφτεί πίσω από τα δέντρα. Ποτέ δεν ξανά πήγα σε αυτό το μέρος όταν ήμουν παιδί, αργότερα εκεί χτίστηκε ένα πρατήριο καυσίμων . Όταν εργαζόμουν ως αστυνομικός και πήγαινα εκεί συνέχισα να θυμάμαι εκείνη την ημέρα και ήμουν πολύ φοβισμένος.

Το μέρος οπού είδε το ανθρωποειδές με κοκκινωπά-κίτρινα μάτια απέχει μόλις λίγα μίλια από τη λίμνη του Μίτσιγκαν. Δεκάδες αναφορές προέρχονται από αυτήν την περιοχή σχετικά με την παρατήρηση ενός περίεργου μαύρου φτερωτού πλάσματος που μοιάζει είτε με τεράστια κουκουβάγια είτε με άνθρωπο με φτερά, το περιγράφουν ως «Ήταν σαν ένας άνθρωπος με φτερά».. Το γεγονός ότι έχουν φτιάξει και άγαλμα του Mothman δείχνει ότι υπάρχει και δεν ειναι άπλα "θεωρίες συνωμοσίας" όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι μειωμένης νοημοσύνης που όλα τα "εξηγούν" έτσι για να το παίξουν έξυπνοι,παρόμοιο πλάσμα και στην βόρεια Ελλάδα μας έχουν περιγράψει φίλοι της σελίδας.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications