Αστυνομικός ληστής: Πού απέδωσε ο 29χρονος της ΔΙΑΣ τις ληστείες σε πρατήρια και περίπτερα

Χειροπέδες σε 29χρονο συνάδελφό τους αστυφύλακα, που διέπραττε ένοπλες ληστείες με το υπηρεσιακό του περίστροφο σε πρατήρια καυσίμων, πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Παρακευής.

Στα χρέη, που δημιούργησε από τον εθισμό του στο τζόγο και την αδυναμία του να τα αποπληρώσει και να ζήσει με το μισθό του, απέδωσε ο αστυνομικός, που συνελήφθη από συναδέλφους του για τη διάπραξη έντεκα ληστείων με τη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου!

Αυτό ισχυρίστηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, ο 29χρονος αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε έως τώρα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος ήδη ετέθη σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Πάντα κατά τις πληροφορίες που παρουσιάζει η Alphafreepress, ο αστυνομικός στη διάρκεια των ενόπλων ληστειών σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων και περιπτέρου, εκτός από το υπηρεσιακό του όπλο, έφερε μαζί του και τον ασύρματο με τον οποίο τον έχει εφοδιάσει η Υπηρεσία του. Αυτό, για να μπορεί να… ακούει τις κινήσεις περιπολικών και συναδέλφων του, τις ώρες, που αναζητούσαν τον δράστη των αλλεπάλληλων ληστειών, σε αρκετές συνοικίες της Αττικής.

Άκουσε για τη μοτοσικλέτα
Έτσι, όταν άκουσε ότι γνώριζαν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και την αναζητούσαν, την στάθμευσε κοντά στο σπίτι του και πήρε του αδελφού του! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, ξεπέρασαν και αυτό το τρικ και μπήκαν στα ίχνη του. Μετά από δύο διαδοχικές ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου, στο Γαλάτσι και πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο Περιστέρι, απ’ όπου συνολικά αφαίρεσε 690 ευρώ, τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Από τον Δεκέμβριο
Από την έρευνα προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα, που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και τρία δίκυκλα καθώς και τα 690 ευρώ, από τις τελευταίες δύο ληστείες.

Μπήκε ως ειδικός φρουρός
Ο αστυφύλακας, κατετάγη το έτος 2011 στην ΕΛ.ΑΣ, ως Ειδικός Φρουρός. Στη συνέχεια ονομάστηκε αστυφύλακας και υπηρετούσε στη ΔΙ.ΑΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications