Κι άλλο τουρκικό αεροπλάνο έπιασε φωτιά: Πηδούσαν από τις τσουλήθρες εκκένωσης για να σωθούν (βίντεο)

Και δεύτερο περιστατικό αυτό το μήνα που περιλαμβάνει αεροσκάφος της τουρκικής Pegasus Airlines, καθώς λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν ένα ακόμη αεροπλάνο της αεροπορικής χαμηλού κόστος βγήκε από τον αεροδιάδρομο του διεθνούς αερολιμένα Sabiha Gokcen Airport, κόπηκε σε κομμάτια κι έπιασε φωτιά.

Συγκεκριμένα, ένα Airbus Α320 από την Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, όταν ένας από τους τροχούς του έπιασε φωτιά, λόγω της δύσκολης προσεδάφισης στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, στη Γερμανία.

Και οι 163 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος, χρησιμοποιώντας τις τσουλήθρες έκτακτης ανάγκης. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

​Η φωτιά έσβησε από μόνη της, προτού οι πυροσβέστες φτάσουν στο σημείο. Ο τροχός που ανεφλέγη έγινε αντιληπτός από το προσωπικό εδάφους, που άμεσα ειδοποίησαν το πλήρωμα του αεροπλάνου, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

To 2ο περιστατικό με αεροσκάφος της Pegasus Airlines αυτό το μήνα
Νωρίτερα αυτό το μήνα, άλλο ένα αεροπλάνο της Pegasus Airlines έφυγε από τον αεροδιάδρομο στην κωνσταντινούπολη λόγω της κακοκαιρίας και έπιασε φωτιά, σπάζοντας σε 3 κομμάτια.

Τρεις νεκροί ήταν ο απολογισμός του δυστυχήματος, ενώ ακόμη 179 τραυματίστηκαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications