Απαγωγή από εξωγήινους του Ναπολέων Βοναπάρτη;

Είναι δυνατόν η ανθρώπινη ιστορία να επηρεάζεται από τους εξωγήινους;

Η ιδέα ότι οι εξωγήινοι μπορεί να παίζουν μεγάλο ρόλο στα γεγονότα στη Γη ειναι πολύ παλιά . Οι αναφορές για αυτό γεγονός υπάρχουν και στα αρχαία κείμενα, είναι ακόμη γραμμένα σε πέτρες από διάφορους πολιτισμούς, πληροφορίες από γενιά σε γενιά, και από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν δει οράματα.

Τώρα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έχουν βρει τεχνικά στοιχεία για να υποστηρίξουν την ιδέα ότι σημαντικά άτομα στην ιστορία θα μπορούσαν να επηρεαστούν με εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό που βρήκαν στα σκελετικά λείψανα του Ναπολέων Βοναπάρτη ειναι πολύ παράξενο.

Ένα μικροτσίπ. .......... !!
Εάν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτήν την ιστορία, θα σας κάνει να σκεφτείτε ότι ίσως ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία έχει μικροτσίπ ;
Το άλλο άκρο της ιστορίας λέει ότι το τσιπ θα μπορούσε να τοποθετήθηκε στο κρανίο στις μέρες μας . Πριν από μερικές δεκαετίες οι επιστήμονες που εξέτασαν το κρανίο του Ναπολέων Βοναπάρτη ομολογούν ότι είναι "βαθιά ενθουσιασμένοι" από την ανακάλυψη ενός μικροσκοπίου αντικείμενου μήκους μισής ίντσας που είναι ενσωματωμένο στο κρανίο του.

Λένε ότι το μυστηριώδες αντικείμενο μπορεί να είναι ένα εξωγήινο εμφύτευμα - υποδηλώνοντας ότι ο Γάλλος αυτοκράτορας έχει απαχθεί από UFO!

«Οι πιθανές συνέπειες αυτής της ανακάλυψης είναι πολύ άγνωστες για να τις κατανοήσουμε», λέει ο Δρ Andre Dubois, ο οποίος έκανε μια εκπληκτική αποκάλυψη σε ένα γαλλικό ιατρικό περιοδικό.

"Μέχρι στιγμής, όλες οι αναφορές που έχουν αναγνωριστεί ως απαγωγή εξωγήινων. Είναι απλοί άνθρωποι που δεν παίζουν ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα. "

"Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι οι εξωγήινοι έχουν ενεργήσει στο παρελθόν για να επηρεάσουν την ανθρώπινη ιστορία - και μπορεί να συνεχίσουν έως σημερα!"

Ο Dubois έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη κατά τη διάρκεια της μελέτης του σκελετού του Ναπολέοντα με δωρεά $ 140.000 από τη γαλλική κυβέρνηση.

«Ήλπιζα να μάθω αν υπέφερε από κάποια διαταραχή», εξήγησε.
Αλλά, αντίθετα ανακάλυψε κάτι πολύ πιο παράξενο: «Όταν εξέτασα το εσωτερικό του κρανίου, το χέρι ένιωσε μια μικρή προεξοχή. "Έτσι, κοίταξα την περιοχή με μεγεθυντικό φακό - και με έκπληξη διαπίστωσα ότι υπήρχε κάποιο είδος εξαιρετικά προηγμένου μικροτσίπ." Από την έκταση της ανάπτυξης των οστών γύρω από το τσιπ, πιστεύει ότι εμφυτεύθηκε όταν ήταν νέος. .

"Ο Ναπολέοντας εξαφανίστηκε για αρκετές ημέρες τον Ιούλιο του 1794, όταν ήταν 25 χρονών. Αργότερα ισχυρίστηκαν ότι κρατήθηκε κρατούμενος κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος του Θεμιτοριανού - αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία για τη σύλληψη αυτή. Πιστεύω ότι τότε συνέβη η απαγωγή."

Από εκείνη την στιγμή, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν τρομακτική. Την επόμενη χρονιά ήταν επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία, και μετάτρεψε τα πεινασμένα στρατεύματα σε μια πρώτη δύναμη μάχης.

Το 1804, μετά από μια σειρά από εκπληκτικές νίκες, η αυτοκρατορία του επεκτάθηκε σύντομα για να περιλάβει τη Γερμανία και την Αυστρία την Ελβετία, την Ιταλία και τη Δανία.

"Ο Ναπολέοντας χρησιμοποίησε στρατιωτικές στρατηγικές που ηταν πολύ μπροστά από την εποχή του", δήλωσε ο Dubois. "Ίσως το εμφύτευμα είχε βελτιώσει τις ικανότητές του".

Το εμφύτευμα θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει τη διάσημη συνήθεια του Ναπολέοντα να βάζει το χέρι του στην την καρδιά του, πρόσθεσε."Είναι πιθανό η συσκευή να επηρέαζε με ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο και την καρδιά."

Όταν ο Ναπολέων νικήθηκε από τους Άγγλους στο Βατερλώ το 1815, άλλαξε το "πρόσωπο" της Ευρώπης.
"Ποια θα ηταν η ιστορία της Δύσης εάν οι εξωγήινοι δεν είχαν παρέμβει, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε", σημειώνει ο Δρ Dubois. "Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ενεργούν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ή για να μας βλάψουν."

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications