Νίκος Βέρτης: Πιστεύω πολύ στον Χριστό αλλά είμαι αμαρτωλός, δεν είμαι καλός Χριστιανός - Βίντεο

Την πίστη του στον Χριστό εξέφρασε ο Νίκος Βέρτης, το βράδυ της Δευτέρας (06/01), κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου και έσπευσε να αναφέρει πως είναι αμαρτωλός.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν, το βράδυ της Δευτέρας (06/01), καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την Εκκλησία.

Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Αγαπώ πολύ τον Χριστό, Τον έχω μες στη ζωή μου. Θεωρώ πως διανύουμε μια εποχή, και κυρίως η νεολαία, φοβάται να πει ότι πιστεύει στον Χριστό. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό. Θέλω ο καθένας να έχει την ευκαιρία να εκφράσει αυτό που πιστεύει - είτε είναι στον Χριστό, είτε είναι στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω "πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη". Με ενοχλεί αυτό το πράγμα, γιατί ναι, όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο, αλλά φοβούνται να το εκφράσουν».
Ο ίδιος είπε πως ο Χριστός συνεπάγεται την αγάπη, γι' αυτό και πιστεύει σ' Εκείνον και, μάλιστα, ανέφερε:

«Ακόμα και τα προβλήματά σου, λύνονται, αν έχεις αγάπη. Τι σημαίνει αγάπη; Πας στο σπίτι σου και εκεί είναι η γυναίκα σου, η οικογένειά σου, οι φίλοι σου. Αν εσύ έχεις προβλήματα και έρθουν να σου χτυπήσουν την πλάτη, αυτό είναι αγάπη. Αυτό, κατ' εμέ, είναι ο Χριστός, αυτό μου διδάχθηκε».
Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να στείλει και το δικό του μήνυμα στους ιερείς, λέγοντας:
«Η ταπεινότητα θα φέρει τη νεολαία στην Εκκλησία».
Ο Νίκος Βέρτης είπε πως δεν θεωρεί πως είναι καλός Χριστιανός, αφού δήλωσε:

«Είμαι αμαρτωλός, αλλά δεν είμαι καλός Χριστιανός. Πιστεύω πολύ στον Χριστό, αλλά δεν είμαι καλός Χριστιανός, έχω και εγώ τις αμαρτίες μου, κάνω και εγώ πολλά λάθη, προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα».
Τέλος, ο Νίκος Βέρτης υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τους άλλους, αφού εκείνοι θα κριθούν μια ημέρα για ό,τι έχουν κάνει, και σημείωσε ότι στόχος είναι η αυτοβελτίωση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications