Σκληρή απάντηση Γεωργιάδη: Οι λέξεις ψεύτες και απατεώνες έχουν πάρει νέα έννοια με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (VIDEO)

«Προκαλώ τον πολιτικό απατεώνα Παππά, να βγει στην τηλεόραση!»

Του Χρήστου Μυτιλινιού

Την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε ένα μήνυμα του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, στο Twitter. Σχολιάζοντας χτεσινή δήλωση του κ. Γεωργιάδη για επίδομα 200 ευρώ, ο Νίκος Παππάς έγραψε τη λέξη «ντροπή», σε μήνυμά του στο Twitter.

​Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάλεσε το Νίκο Παππά να βγει στον αέρα να δώσει εξηγήσεις, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό απατεώνα». «Τον προκαλώ τώρα τον πολιτικό απατεώνα, αν τολμάει, να βγει στην τηλεόραση», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να βάλει εναντίον του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. «Πριν τολμήσει να ξαναμιλήσει θα πρέπει να κάνει τον σταυρό του και να ζητήσει συγχώρεση από τον παπά της ενορίας που θα μου πει εμένα “ντροπή”», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια προκάλεσε για άλλη μια φορά τον Νίκο Παππά να βγει στην τηλεόραση. «Τον προκαλώ τώρα να βγει στην τηλεόραση γιατί έγραψε “ντροπή” για τα 200 ευρώ επίδομα του ΚΕΑ που έδινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια. Ας βγει να εξηγήσεις που θα μου πει “ντροπή” ο Νικολάκης», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η λέξη ψεύτες, η λέξη απατεώνες, έχουν πάρει νέα έννοια με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

meaculpa.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications