Αδωνης : Με 200 ευρώ το μήνα μπορείς να επιβιώσεις! (Video)

"Αν δίνεις σε κάποιον 200 ευρώ το μήνα εισόδημα μπορεί να επιβιώνει..." Αυτό είπε ο υπουργός Ανάπτυξης της Άδωνης Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, αναφερόμενος γενικώς σε μια "μελέτη" που έβγαλε αυτό το ποσό για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης!

Eίναι εξευτελιστικό για την ανθρώπινη ύπαρξη, άνθρωπος εν έτει 2020 και μάλιστα υπουργός, να ισχυρίζεται δημοσίως ότι με 200 ευρώ μπορεί κάποιος να... επιβιώνει.

Θα θέλαμε να δούμε τον κύριο Άδωνη με την οικογένειά του να προσπαθήσει να βγάλει έναν μήνα έχοντας στην τσέπη μόλις 200 ευρώ. Πόσες... ώρες θα έβγαζε;

Από documentonews,και εδώ κάτι που δεν λέει το documentonews έρχεται άλλο γελοίο της υπόθεσης : Εμφανίζονται ως φωστήρες οι συμμορίτες άκουσον άκουσον! και κατηγορούν υποκριτικά την Νέα Δημοκρατία 40 χρονιά το ίδιο βιολί, το ίδιο κάνουν σε έγκυρες πήγες τους ανά 4 χρονιά ανάλογα πιο κόμμα τους θέλουν να βγάλουν, καθώς όλα τα κόμματα αυτή την στιγμή ανήκουν σε μια και μοναδική ράτσα..

Και τα δογματικά ζωντανά που ψηφίζουν 40 χρονιά νομίζουν ότι βγάζουν διαφορετικό κόμματα, και λες οκ πριν διάβαζαν εφημερίδες, δεν είχαν πρόσβαση σε πληροφορία, μετά έβλεπαν τηλεόραση ούτε τότε ξύπνησαν, από το 2010 και μετά με το ίντερνετ δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία πλέον, αφού βλεπεις live τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί και προδίδονται και απο μονοί τους στα προφίλ τους στα "κοινωνικά μέσα δικτύωσης" όπως τα αποκαλούν!

Δείτε το βίντεο από άλλον φωστήρα "αντίπαλος" της ΝΔ :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications