Η στιγμή που πύραυλος χτυπάει το ουκρανικό Boeing στο Ιράν - Πεντάγωνο: «Το κατέρριψε TOR M-1» (βίντεο)

Λίγη ώρα μετά τη διαρροή από το Πεντάγωνο πως το αεροπλάνο των ουκρανικών αερογραμμών χτυπήθηκε από Α/Α σύστημα TOR M-1 έρχεται ένα βίντεο να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς.

Η αμερικανική εφημερίδα New York Times δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται πως ο πύραυλος χτυπά το αεροσκάφος των ουκρανικών αερογραμμών στον αέρα, πριν εκείνο συντριβεί στο έδαφος πάνω από το Ιράν.

To αμερικανικό μέσο ισχυρίζεται πως έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο, που δείχνει το αεροπλάνο των ουκρανικών αερογραμμών να συντρίβεται λίγα λεπτά αφότου έχει πληγεί από πύραυλο στον εναέριο χώρο του Ιράν.

Επιβεβαιώνονται, όπως όλα δείχνουν, τα σενάρια που ήθελαν την συντριβή του αεροσκάφους των ουκρανικών αερογραμμών να οφείλεται σε λανθασμένη κατάρριψη κι όχι τεχνικό λάθος.

«Η ουκρανική πτήση που συνετρίβη έξω από την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, χτυπήθηκε από ένα αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα».
Αυτό αναφέρουν ένας αξιωματούχος του Αμερικανικού Πενταγώνου κι ένας της CIA, αλλά κι ένας αξιωματούχος των Ιρακινών μυστικών υπηρεσιών.

Την αποκάλυψη φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας το Newsweek.
Πιστεύεται ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από ένα ρωσικό σύστημα πυραύλων Tor-M1, γνωστό στο ΝΑΤΟ ως Gauntlet, δήλωσαν στο Newsweek, οι αξιωματούχοι που δεν είχαν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν δημοσίως για το θέμα.

Εικόνες άρχισαν να κυκλοφορούν την Τετάρτη με θραύσματα ενός βλήματος Tor M-1 που λέγεται ότι βρέθηκε σε ένα προάστιο νοτιοδυτικά της Τεχεράνης. Οι ουκρανικές Αρχές δήλωσαν την Πέμπτη ότι η κατάρριψη από ένα σύστημα Tor M-1 ήταν μια από τις πιθανές αιτίες για την καταστροφή του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους η κατάρριψη οφείλεται σε λάθος.
Εν τω μεταξύ νωρίτερα, ένα νέο video σοκ προκάλεσε τρόμο. Κάμερα ασφαλείας φέρεται να έχει καταγράψει, από άλλη γωνία, τη στιγμή της συντριβής του Boeing.Η ώρα στο video είναι 06:19, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροπλάνου με προορισμό το Κίεβο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications