Κοριτσάκι τεσσάρων ετών τρέχει σε περβάζι στον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Βίντεο

Έντονες αντιδράσεις σε Διαδίκτυο και social media έχει προκαλέσει βίντεο που παρουσιάζει 4χρονο κοριτσάκι να βγαίνει από παράθυρο σε διαμέρισμα στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και να περπατά στο περβάζι μέχρι το μπαλκόνι, με κίνδυνο να πέσει στο κενό.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό κοριτσάκι να περπατά γρήγορα στο στενό διαδρομάκι και να φτάνει στο μπαλκόνι, αλλά μη μπορώντας να μπει μέσα, κάνει μεταβολή και επιστρέφει ξανά πίσω από εκεί που ξεκίνησε.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πλάγια Παραΐσο, στην Τενερίφη της Ισπανίας, με τους γείτονες που μαγνητοσκόπησαν το συμβάν να παρακολουθούν αποσβολωμένοι.

Έντρομοι οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία

Οι γείτονες έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αρχές, με την αστυνομία να αναζητά τους γονείς του μικρού κοριτσιού. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι γονείς, με καταγωγή από τη Φινλανδία, την ώρα που η μικρούλα περπατούσε στο κενό με κίνδυνο να πέσει και να χάσει τη ζωή της, απολάμβαναν αμέριμνοι το ντους τους στο μπάνιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ανατριχιαστικό βίντεο έγινε viral στο Facebook, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 3 εκατ. views.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications