Ο πλανήτης των πιθήκων: Η εξέγερση - ταινία η αλήθεια???

Ο Πλανήτης των Πιθήκων 2011: Η Εξέγερση (αγγλικά: Rise of the Planet of the Apes) ταινία επιστημονικής φαντασίας! αυτός ο όρος πως προέκυψε? γιατί επιστημονικής φαντασίας ονομαζουν πολλές ταινίες που περιέχουν αληθειες αλλα ο όχλος που της βλέπει δεν καταλαβαίνει τίποτα? για τον απλο λόγο οτι δεν ξέρει τίποτα, πάρα το γεγονός ότι όλοι εμφανίζονται με πτυχία και δήθεν έξυπνοι ενώ δεν ειναι τίποτα άλλο από "έξυπνες" μαϊμούδες οι περισσότεροι εξ αυτών!.

Το ότι οι περισσότεροι το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν και αυτό που σπούδασαν ακριβώς όπως το σπούδασαν και λειτουργούν μηχανικά,(σίγουρα οι εφευρέσεις δεν ήρθαν απο αυτούς), και παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους έμαθαν ως δεδομένες και το ονομάζουν άποψη το έχει προσέξει κανένας?

Το ότι προσκυνούν κατώτερους τους χωρίς να έχουν κάνει τίποτα και όσους εμφανίζονται ως φωστήρες με καθωσπρεπισμούς και υποκρισία το βλέπετε φυσιολογικό? το ότι όσο πας πίσω στο χρόνο οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί θα το ξερουν οι μεγαλύτεροι, το έχει προσέξει κανένας?

Ακριβώς το ίδιο κάνουν όλες οι έγκυρες πήγες αποχαύνωσης! τι διαπιστώθηκε μέσα σε 2-3 χρονιά : Ότι ξέρει ο όχλος από ιστορια ισχύει ακριβώς η αντίθετη! ότι τεχνολογία έχουν σήμερα ειναι από ένα συγκεκριμένο γένος, το οποίο έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη ανεξαρτήτου χωράς από θανάσιμο φυλετικό μίσος, με αποκορύφωνα στην περιοχή που ξέρετε ως Γερμανία σήμερα..

Η εξέγερση πιθήκων στην Ευρώπη άρχισε μετά από 1000 χρονιά σκοταδισμού σφαγών και γενοκτονιών, αυτό που ξέρετε ως "σκοτεινούς αιώνες", όταν ξανα εμφανίστηκε το "ανθρωπινό γένος" και έβγαλε την ανθρωπότητα απο το μεσαίωνα του σκοταδισμού και έφερε όλη αυτή την τεχνολογία που έχετε σήμερα, κάποιοι είδαν την έλευση του θεϊκού γένους και έγραψαν και σχετικά βιβλία όπως ο Έντουαρντ Μπούλβερ-Λύττον: Η επερχόμενη φυλή....

Oι μαϊμούδες οχι μονο έμαθαν από το ανθρωπινό γένος τα πάντα αλλα έκλεψαν και τεχνολογία για να σκοτώσουν! το μονο πρόβλημα τους ηταν πως θα γίνει αυτό οργανωμένα,σε μια εποχή που οι αποστάσεις ηταν μεγάλες δεν μπορούσαν να καθοδηγούν επιθέσεις, το πρόβλημα αυτό λύθηκε με την εφεύρεση του ασύρματου του Guglielmo Marconi, το μονο που χρειαζόταν ειναι να συγκεντρώσεις τις μαϊμούδες όλες μαζί ώστε να κάνουν ομαδικές επιθέσεις και να σφάζουν ..

Μα πως γίνεται οι μαϊμούδες να ειναι τόσο έξυπνες? δεν ειναι....... ! αν τα αφήσεις σε δάσος με ζώα από μικρά θα γίνουν σαν αυτά, δεν έχουν επίγνωση οτι δεν ανήκουν εκεί, απλά έμαθαν να συμπεριφερονται σαν άνθρωποι...

Πίσω από τις μαϊμούδες ειναι μια άλλη ράτσα μη γήινης φύσεως ο ορισμός των δαιμόνων και "δούλοι" τους, όλοι αυτοί καθοδηγούν τις μαϊμούδες : ακολουθούν χάρτες με κόκκινο ειναι οι εστίες της μαρξιστικής πανούκλας και πως εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη με σφαγές :

Λοιπόν πως τα περνάτε με τις μαϊμούδες τα ερπετά και τους δούλους τους που έγιναν όλοι "άνθρωποι" με ίσα δικαιώματα? μάλλον έγινε "παράδεισος" ο κόσμος η μήπως οχι?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications