Ελένη Αρβελέρ: «Καιρός να μάθουμε στα παιδιά μας πάνω από όλα την ανθρωπιά» γιατί δεν ειναι άνθρωποι??

Μια από τις πολλές πολύ-διαφημιζόμενες που ακόμα και αν κλάσουν παίζει σε όλες τις έγκυρες πήγες τους,92 ετών μάλιστα η ελληνόφωνη κλασικά όπως όλοι της ρατσας της! τι γράφουν:

«Το 4ο Φόρουμ, παρά την πολυφωνία του, έχει ένα θέμα: το μέλλον.
Να θυμηθούμε ότι δεν υπάρχουν εμπειρογνώμονες του μέλλοντος. Οπότε, το σύνθημα της Σίλικον Βάλεϊ, ότι αν θέλεις να δαμάσεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος, είναι η ευθύνη όλων μας σήμερα, να δημιουργήσουμε δηλαδή το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά η 92 ετών σήμερα κυρία Αρβελέρ και πρόσθεσε ότι το μέλλον αυτό χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα, συνεχή αλλαγή και επιτάχυνση του χρόνου.

«Κανένας νέος από αυτούς που θα ζήσουν μετά από εμένα, κανένας δεν θα κάνει την ίδια δουλειά σε όλη του τη ζωή και πρέπει να πω ότι και η ίδια δουλειά …δεν θα είναι πια ίδια. Και θα υπάρχουν ασφαλώς και καινούργια επαγγέλματα. Οπότε, τα παιδιά που έρχονται, θα ζήσουν σε μια εποχή που το άγνωστο πρέπει να γίνει γνωστό» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν επίσης το μέτρο, την τάξη και την αρμονία.

Κατά την κ. Αρβελέρ «πρέπει να μάθουμε όλοι και να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν πια μονήρεις ευφυΐες, μόνο η ομαδική έρευνα και δουλειά μπορούν να μας κάνουν να προχωρήσουμε περισσότερο από το στάδιο που βρισκόμαστε κάθε φορά. Ομαδική δουλειά, συνεχής επιμόρφωση, ευελιξία και προσαρμογή στα καινούργια πράγματα».

«Να μάθουμε στα παιδιά μας την ανθρωπιά, την αρετή χωρίς θεατές και ακροατές».

«Καιρός να μάθουμε στα παιδιά μας» κατέληξε «πάνω από όλα την ανθρωπιά, γιατί είναι το μόνο δημιούργημα του ανθρώπου που δεν σκοτώνει, οδηγεί επίσης προς την αρετή, που είναι ακριβώς μια δεύτερη φύση που μπορούν να μάθουν τα παιδιά, να ασκούν την αρετή χωρίς θεατές και ακροατές.

Συνήθως ότι λένε αυτοί ισχύει το αντίθετο, άρα : "Καιρός να μάθουμε στα παιδιά μας" κλασική μαρξιστική υποκρισία, ο άλλος ο μασόνος έγραφε "συν-Έλληνες" και "συν-πολίτες μας" υποκριτικά, με καθωσπρεπισμούς ελέγχουν τον όχλο,και "πάνω από όλα την ανθρωπιά" προπαγάνδα υπέρ λαθρο και οχι μονο: υποτίθεται γεννήθηκαν άνθρωποι αν γεννήθηκαν αγρίμια έτσι θα παραμείνουν όσα πτυχία και να τους δώστε! γιαυτό επικρατεί ένα χάος στην κοινωνία, εκτός απο εγκληματικότητα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα.

Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ Κατά τα Δεκεμβριανά ακολούθησε τον ΕΛΑΣ Αθηνών στην υποχώρηση του από την Αττική, και επέστρεψε στον Βύρωνα μετά την Συμφωνία της Βάρκιζας.Την περίοδο του 1950, ενώ ήταν φοιτήτρια του πανεπιστημίου εργάστηκε στο κύκλο της βασίλισσας Φρειδερίκης (στο παιδομάζωμα??). Πιο κομμουνίστρια δεν γίνεται!! θα μάθουν ανθρωπιά αυτοί που δεν σκότωναν άπλα αλλα πρώτα έσφαζαν και βασάνιζαν τα θύματα τους πριν αφήσουν την τελευταία πνοή? έτσι σκότωναν οι λεγόμενοι κομμουνιστές! αν και η συγκεκριμένη δεν ειναι απλή κομμουνίστρια ειναι συγκεκριμενης ράτσας που φαίνεται κιόλας ! εκεί έχει φτάσει ο Νεοέλληνας να προσκυνάει τους δυνάστες του!

Εδώ μια ιστοσελίδα που δεν έχει ούτε ένα δικό της post όλα copy paste άλλα για να αναπαράγει προπαγάνδες ειναι σε καλή θέση oποιος πουλάει παραμυθία πέφτουν τα share και like βροχή:

H κατάσταση του Νεοέλληνα όλο πάει και προς το χειρότερό σε όλους τους τομείς και δεν έχει ιδέα καν τι πλύση εγκέφαλου του γίνεται κάθε μέρα από "έγκυρες πήγες" που τους ρίχνει σε ζωώδες επίπεδο αντί να ξυπνήσουν έχουν γίνει χειρότεροι με το ίντερνετ,(αλλιώς δεν θα έβαζαν χέρι να εξαφανίζουν ανεξάρτητες πήγες) , και αυτοί που προσκυνάει ως φωστήρες και δήθεν ως σπουδαίους δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως άπλα έχουν τίτλους για να φαίνονται στον όχλο ότι έχουν κύρος και διαφήμιση από έγκυρες πήγες τους,ενώ ειναι ένα τίποτα! αυτούς προσκυνούν έτσι άρχισε το κακό...

Τελευταία υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι επιπτώσεις όλων αυτών που έχουν στην ζωή τους εδώ στην Γη δεν τελειώνουν με το θάνατο τους, ο Νεοέλληνας υλιστής που κάνει τούμπες για μερικά ευρώ και όλη του την ζωή ασχολείται με το μασόνο-ποδόσφαιρο που να τα πιάσει αυτά? .

Ψευδό-γενετιστής που λέει το παραμύθι περί καθαρού Ελληνικού DNA και το παίζει σούπερ Έλληνας έχει ορδές από ακολούθους που τον θεωρούν και πατριώτη και μεγα Έλληνα, οι ορδές που τον ακολουθούν και τον θεωρούν για πατριώτη δεν βλέπουν ότι λέει εθνο-μαρξιστικές ηλιθιότητες? και καλά πες οτι δεν καταλαβαίνουν από το σημιτικό ύφος που έχουν όλοι αυτοί οι δούρειοι ίπποι, δεν βλέπουν ότι λέει ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους για κακούς Γερμανούς που στην τελική πολέμησαν για την πατρίδα τους σε αντίθεση με τους Νεοέλληνες που προσκυνούν ελληνόφωνους? άντε πες δεν ξέρουν αληθινή ιστορία οχι γιατι δεν μπορούσαν να την βρουν αλλα δεν τους κόβει καθόλου η ακόμη χειρότερα δεν τους ενδιαφέρει ως "γνήσιοι απόγονοι αρχαιων" με "καθαρό Ελληνικό DNA" ειναι δίκαιοι (?) όποτε δεν κοιτούν μονόπλευρα την ιστορία και μονο την μαρξιστική που ειναι και ψεύτικη(!), ούτε αυτό! τωρα τι σόι Έλληνες ειναι αυτοί με "καθαρό Ελληνικό DNA" αφού δεν έχουν κανένα αίσθημα του δίκαιου? άντε πες να κανεις τα στραβά μάτια και σε αυτό, το γεγονός οτι τον συγκεκριμένο τον εμφάνιζαν και στα κανάλια τους ως "ειδικό" δεν τους κανει εντύπωση όταν εμφανίζονται μονο δικοί τους πάντου? και γιατί λένε για "καθαρό Ελληνικό DNA"? γιατί στην Ελλαδα επικρατεί ένας αχταρμάς από ράτσες, πολλοι ειναι αράβικης ράτσας, και κανένας κομμουνιστής δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος αλλα σε σημιτικές φυλές!και δεν ειναι κομμουνιστες antifa επειδή έτσι τους την βερεσέ αλλα λόγο της σημιτικής φυλής τους, και ειναι υπηρετες του κάκου,έχετε δει κανέναν κακό ναζιστή να είσαι σατανιστής? αντίθετα θα βρείτε ορδές απο άναρχο-κομμουνιστες να ειναι και σατανιστές ταυτόχρονα.

Άλλο παράδειγμα: Επίτιμος διδάκτωρ κάτσε καλά, και ορδες οι ακόλουθοι ενώ στάζει απο παντού σημιτική υποκρισία και που το παίζει και αδιάσωστης του "αρχαίου ελληνικού πνεύματος" και προωθεί και τους δωδεκαθεϊστές, ειναι μασόνος! και "καρφώθηκε" και απο μόνος του,σε μια παλιά εκπομπή, επισης και ο Φουρακης εχει πει οτι μασόνοι προωθουν τους τους δωδεκαθεϊστές, και μόλις προχθές είδες ενα άναρχο-troll να ειναι ταυτόχρονα και antifa και δωδεκαθεϊστής (!) πατρώα θρησκεία σου λέει μέτα ! αν είχε έστω πταίσματα από αρχαίο πνεύμα θα ηταν κακοί ναζιστές και κάτι σαν τους βουδισμό,και οχι επίσης να προσκυνούν τους δήθεν 12 θεούς που τελικά ηταν το θεϊκό γένος ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications