Εντολή Πατούλη για υγειονομικούς ελέγχους μετά την καταγγελία για κατσαρίδα σε ψωμάκι

Οι απίστευτες εικόνες με μια κατσαρίδα μέσα σε ένα αρτοσκεύασμα που μοιράζεται σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Λιόσια έχουν προκαλέσει σοκ. Την εντόπισε μητέρα ενός μαθητή που δεν... πρόλαβε ευτυχώς να το αγγίξει. Έντονες οι διαμαρτυρίες με επιστολές και καταγγελίες

Με αφορμή καταγγελίες σχετικά με ακατάλληλο τρόφιμο που εντοπίστηκε σε δημοτικό σχολείο των Άνω Λιοσίων, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έδωσε εντολή στα αρμόδια κλιμάκια υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται πως το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στα Άνω Λιόσια όταν σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, βρέθηκε κατσαρίδα σε συσκευασμένο ψωμάκι που προοριζόταν για μαθητές.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media από μητέρα μαθητή ενώ ήταν και στην ανακοίνωση από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και παλαιότερα είχαν βρεθεί έντομα σε φαγητά.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->